Kimya devi Dow'dan Alışan Lojistik'e bir ödül daha

Kimya devi Dow'dan Alışan Lojistik'e bir ödül daha

Alışan Lojistik, dünya kimya devi Dow Chemical Europe tarafından Hollanda Terneuzen’da düzenlenen 4STAR Hizmet Ödülleri’ne yine damga vurdu. Alışan, söz konusu etkinlikte üçüncü defa Depolama ve Lojistik kategorisinde altın madalya ödülünün sahibi oldu.

Dünya kimya devi Dow Chemical Europe’un her yıl depolama, terminal ve lojistik sektörlerindeki iş ortaklarının hizmet, güvenlik, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik alanlarındaki üstün katkılarını değerlendirdiği 4STAR etkinliği Hollanda’da gerçekleşti. Söz konusu etkinlikte, Alışan Lojistik üçüncü defa Depolama ve Lojistik kategorisinde altın madalya ödülüne layık görüldü. Ödülü, Alışan Lojistik adına, Uluslararası İş Geliştirme ve Global Müşteriler Müdürü Seda Şebin aldı.

alisan-lojistik-dow2.jpgDOW Terneuzen kampüsünde gerçekleşen etkinlikte Şebin, bir Dow Chemicals tedarikçisi olarak şirket içinde gerçekleştirdikleri ve kurum kültürü haline getirdikleri çeşitlilik ve cinsiyet eşitliği stratejilerinin şirketlerine kattığı değeri, buna bağlı olarak gelişen ekonomik büyümelerini ve lojistik sektörüne sağladıkları pozitif katkıyı “İş Yerinde Çeşitlilik ve Cinsiyet Eşitliği” konulu panelde anlattı.

alisan-lojistik-dow3.jpg4STAR Hizmet Ödülleri’nde üçüncü defa altın madalyanın sahibi olmaktan dolayı onur duyduklarını belirten Seda Şebin, “Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan ve sektörde 38 yıldır var olan bir marka olarak üçüncü defa Depolama ve Lojistik alanında altın madalya ile onurlandırıldık. Yüksek performansımız ve güvenilir hizmet kalitemizin ötesinde çeşitlilik alanında geliştirdiğimiz projelerle bizi değerli iş ortakları arasında göstererek ödüle layık gören Dow Chemical Europe’a çok teşekkür ederiz. Kimyasal madde lojistiğindeki uzmanlığımıza ve iyi bir kurumsal vatandaş olmak için attığımız adımlara duydukları bu güven için mutlu ve gururluyuz”.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.