Kılıç Grup'un da tercihi TIRSAN

Kılıç Grup'un da tercihi TIRSAN

Türkiye’nin taşıyıcı gücü TIRSAN, Kılıç Grup’un lojistik şirketi Merbil’e 50 adet Maxima treylerini Samandıra tesislerinde düzenlenen törenle...

Türkiye’nin taşıyıcı gücü TIRSAN, Kılıç Grup’un lojistik şirketi Merbil’e 50 adet Maxima treylerini Samandıra tesislerinde düzenlenen törenle teslim etti.

Teslimat törenine TIRSAN AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, TIRSAN Treyler AŞ Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun ve Kılıç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Kılıç katıldı.

TIRSAN markasını seçen başka bir markaya gitmez

TIRSAN’ın Aralık ayında 546 adetlik teslimat gerçekleştireceğini belirten TIRSAN AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, “Bugün uzun yıllardır çalıştığımız, dostumuz Kılıç Grup’un yeni lojistik şirketi Merbil’e 50 adetlik teslimat gerçekleştiriyoruz. Kılıç Grup başta olmak üzere Aralık ayında rekor kırmamızı sağlayan tüm nakliyeci dostlarımıza teşekkür ederim. 2011 yılında aylık 500 adetlik teslimat gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. TIRSAN’ın kalitesi, ürünlerinin sağlamlığı bu hedefe ulaşmamızı sağlayacaktır. Kılıçlar Grup ile yıllardır birlikte çalışıyoruz. Müşterilerimize dostluğumuza da gösteriyoruz. TIRSAN markasını bir kez tercih eden başka bir markaya gitmez” dedi.

TIRSAN’a büyük bir güven duyuyoruz

Kılıç Grup’un Mersin merkezli bir şirket olduğunu söyleyen Kılıç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Kılıç, TIRSAN’la uzun yıllardır çalıştıklarını belirterek, “Filomuzdaki treylerin 125 tanesi TIRSAN markalı. Ürünlerinin kalitesi ve sağlamlığına büyük bir güven duyuyoruz. 50 adet Maksima treyler aldık. Uzun yıllar güvenle kullanacağız” diye konuştu. Merbil Lojistik’in ağır taşımacılık, inşaat ve gıda taşımacılığı gerçekleştirdiğini belirten Kılıç, taşımalarını ağırlıkla Ortadoğu ve Avrupa’ya gerçekleştirdiklerini söyledi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.