Kendisini kamyonuna asarak intihar etti

Kendisini kamyonuna asarak intihar etti

Türkiye'de yoksulluk, geçim sıkıntısı gibi sebeplerle intiharlar yaşanmaya devam ediyor. Konya’da evli ve iki çocuk babası kamyon şoförü 37 yaşındaki M.Ç, maddi sıkıntılar nedeniyle Konya Kamyon Garajı’da intihar etti.

Bir yoksulluk intiharı da Konya’da yaşandı.

CHP'li Erdal Aksünger, Konya'da bir kamyon şöförünün 'geçim sıkıntısı' nedeniyle kendini kamyonuna asarak intihar ettiğini; olay yeri fotoğrafını da paylaşarak duyurdu.

Aksünger'in kişisel twitter hesabından AKP'yi de eleştirerek yaptığı paylaşım şöyle;

intihar-tweeti-001.jpg"Konya'da bir kamyon şoförü kendini asarak intihar etmiş. Çarelerin tükendiği yer burası. İnsanlar sıkıntıdan yaşanlarına son verirken "şov yapmayın" diyebilen AKP'li var. Utanın. Yazık gerçekten"

Aslen Kadıhanlı olduğu öğrenilen evli ve iki çocuk babası kamyon şoförü 37 yaşındaki M.Ç.’nin borçları nedeniyle bunalımda olduğu öğrenildi.

AKP’li Meclis Üyesi Selma Gökçen'den geçen hafta 'çocuklarım aç’ diyerek valilik önünde kendini yakan, sonrasında da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yurttaş için ‘vicdansızlık’ dedirten bir yorum gelmiş; Gökçen intiharları 'ucuz siyasi manevra' olarak nitelemişti.

 

alcak-twett.jpg

mevlut-cankaya2-001.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.