Kemerköy Liman sahası özelleşiyor

Kemerköy Liman sahası özelleşiyor

Kemerköy Liman Sahası'nın işletme hakkı devri ihalesi için son teklif verme tarihi 17 Ekim 2012 olacak. Geçici teminat bedelinin 1 milyon dolar olarak belirlendiği...

Kemerköy Liman Sahası'nın işletme hakkı devri ihalesi için son teklif verme tarihi 17 Ekim 2012 olacak. Geçici teminat bedelinin 1 milyon dolar olarak belirlendiği ihalede doküman bedeli olarak 5 bin TL ödenecek.

Muğla Milas Kemerköy Liman Sahası'nın işletme hakkı devri ihalesi için son teklif verme tarihi 17 Ekim 2012 olacak. Geçici teminat bedelinin 1 milyon dolar olarak belirlendiği ihalede doküman bedeli olarak 5 bin TL ödenecek.

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) yatırımcılara davet ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Muğla Milas Kemerköy Liman sahası, Manisa'nın Saruhanlı İlçesi Saruhanlı Mahallesi'nde bulunan 156 bin metrekare yüzölçümlü gayrimenkul ile üzerinde bulunan taşınmaz, Ankara'nın Çankaya İlçesi Cumhuriyet Mahallesi ve Kızılay Mahallesi'nde bulunan meskenlerin ihalesi pazarlık usulü ile gerçekleştirecek. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. Katılımcılar ayrı ayrı olmak koşuluyla birden fazla ihaleye teklif verebilecek.

İhaleye katılabilmek için her bir kuruluş adına ayrı ihale dokümanı alınması gerekecek. Geçici teminat bedelinin 1 milyon TL olarak belirlendiği Muğla Milas Kemerköy Liman Sahası'nın ihale doküman bedeli 5 bin TL olarak öngörüldü. İşletme hakkının devri şeklinde gerçekleştirilecek Muğla Milas Kemerköy Liman Sahası için son teklif verme tarihi 17 Ekim 2012 saat 17.00 olacak.

Kemerköy Liman Sahası'nın özelleştirilmesi ihalesine, 2565 sayılı Askeri Yasak Bölgeler ve Güvenlik Bölgeleri Kanunu gereğince, sermaye paylarının tamamı yabancı uyruklu hissedarlardan oluşan veya sermayesinde yabancı hisse bulunduran tüzel kişi veya ortak girişim grubu üyesi gerçek ve tüzel kişiler katılamayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.