KEGM, gemici ve yağcı alacak

KEGM, gemici ve yağcı alacak

 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilana göre kuruma ait deniz araçlarında görevlendirilecek, 30 Gemici ve 30 Yağcı olmak üzere...

 

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilana göre kuruma ait deniz araçlarında görevlendirilecek, 30 Gemici ve 30 Yağcı olmak üzere toplam 60 personel alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu İstanbul/Beyoğlu tarafından 19.09.2011 yayınlanan talepler için son başvuru tarihi 28.09.2011 olacak.

Başvurular İŞKUR sitesi üzerinden online olarak yapılabileceği gibi, İŞKUR Beyoğlu müdürlüğüne şahsen başvuru da yapılabilir. Başvurularda İstanbul’da ikamet etme şartı aranacak.

KPSS PUANI GEREKİYOR

Açık pozisyonlara başvurabilmek için KPSS sınavlarında en az 60 puan almış olma şartı aranıyor.

EĞİTİM DURUMU

Başvuruda bulunacak adaylarda en az Lise ve dengi okul mezunu olma şartı aranıyor. Eğitim durumuna göre alınacak personel sayısı aşağıda belirtilmiştir.

GEMİCİ:

Lise ve dengi : 20 Kişi

Ön Lisans: 5 Kişi

Lisans: 5 Kişi

TOPLAM: 30 KİŞİ

 

YAĞCI:

Lise ve dengi : 20 Kişi

Ön Lisans: 5 Kişi

Lisans: 5 Kişi

TOPLAM: 30 KİŞİ

 

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Son Başvuru Tarihi : 28 Eylül 2011

Yayınlanma Tarihi : 19 Eylül 2011

Genel Şartlar ve Notlar

Talep şartlarına haiz,ilanı takiben 10 gün içinde İl/Şube Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr adresinden başvuru yapabilir.Gerçeğe aykırı belge ve beyan durumunda,başvurunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alım işleminin iptaline dair Kurumun ve talep sahibi kamu kurum/kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.2010 KPSSP93(Ön Lisans) türünde en az 60 puanı olanlar başvurabilirler.Nihai listede yer alanlar,eğitim,tecrübe,öncelik durumu,yabancı dil vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı/sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum/kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Durumlarını belgeleyemeyen veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilir.Merkezi sınavdan muaf kişilerden(öncelikli) başvuranlar öncelik belge tarihlerine göre(kamu işinden ayrılış tarihi) eskiden yeniye doğru ve merkezi sınav kapsamında başvuranlar da en yüksek puanlıdan başlamak suretiyle talep sayısının 3 katını geçmeyecek şekilde sıralanarak isim,adres vb. bilgileri içeren 2 ayrı nihai liste halinde talep sahibi kamu kurum/kuruluşuna bildirilir.Son başvuru tarihi resmi tatile rastlarsa bir sonraki iş günü başvuru kabul edilir.İsmi nihai listede olanlara yazılı/sözlü sınavın yeri/zamanı talebi veren kamu kurumu/kuruluşunca yazılı bildirilir.Öncelik hakkı, daha önce başvuruda bulunulan sürekli/geçici işgücü talebine işverence davet edildiği hâlde mücbir sebepler dışında icabet edilmemiş, sınava katılınmamış, iş reddedilmiş veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşilmişse ortadan kalkar.Öncelik hakkından 2 defa yararlanılamaz.Kamu kurum/kuruluşlarının sürekli/geçici işgücü taleplerine yapılan başvurularda Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adres dikkate alınır. MESLEK ÜNVANI:GEMİCİ ADEDİ: 5 ADET TAHSİLİ: *Önlisans mezunu olmak ARANILAN NİTELİKLER VE ŞARTLAR : *Denizcilik Müsteşarlığınca düzenlenmiş, geçerliliği devam eden en az Gemici yeterliliğine sahip olmak. *Yeterliliği ile alakalı her türlü güncel ve uluslararası kuralların gerektirdiği sertifikalara (stcw v.b) ve belgelere sahip olmak. İşin gerektirdiği ekipman ve makineleri kullanabilmek. Askerlikle ilişiği olmamak, muaf, tecilli veya askerliğini yapmış olmak…

DENİZHABER.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.