KDMYO'nun 1. yıl çoşkusu

KDMYO'nun 1. yıl çoşkusu

 Törene Piri Reis Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mahmut Celal Barla, Karamürsel Denizcilik MYO kurucularından Doç.Dr. Mustafa Hergüner, Denizcilik...

 

Törene Piri Reis Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Mahmut Celal Barla, Karamürsel Denizcilik MYO kurucularından Doç.Dr. Mustafa Hergüner, Denizcilik Federasyonu Başkanı ve ITÜ Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği Başkanı Selçuk Şenkal, İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı (DEFAV)Başkanı Yılmaz Onur, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Başkanı Ali Cömert, Karamürsel Denizcilik MYO Öğretim Üyelerinden Umut Ünal, Deniz Ticaret Gazetesi Editörü Yamaç Erözbek, AYT Kimya Ltd. Genel Müdürü Anıl Terzioğlu, dernek üyesi mezunlar katıldılar.

Törende açılış konuşmasını Başkan Mutlu Yelten yaptı ve Konuşmasını aşağıdaki şekilde gerçekleştirdi.

“Kuruluşundan bugüne bir yılın nasıl geçtiğini anlamadık. Gelişmiş toplumlarda sivil toplum kuruluşlarının özellikle mesleki alanda faaliyet gösterenlerin sektörlerinde etkin oldukları ve sorunların çözüm noktasında önemli bir yere sahip oldukları görülmektedir. Bizlerde Karamürselli genç denizciler olarak bu misyonu omuzlarımızda hissediyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki bu dernek daha bir çok güzel işe imzasını atacaktır ve sorunlara çözüm üretecektir. Bu hedefte diğer sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapmak gerekmektedir. Bu konudaki çalışmalarımız devam edecektir. Geçtiğimiz bir yıl gibi daha nice yıllar daha rotamızdan sapmadan hedeflerimize doğru ilkeli ve dürüst bir şekilde ilerleyeceğiz. Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm Öğretmenlerimize, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.”

Başkanın konuşmasının ardından plaket törenine geçildi ve derneğe maddi manevi destek olan kişi ve kurum temsilcilerini teşekkür plaketleri verildi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen tören yaklaşık 4 saat sürdü.



LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.