Kazakistan ihracat, ithalat ve lojistik firmaları Nakliye Rehberi’nde

Kazakistan ihracat, ithalat ve lojistik firmaları Nakliye Rehberi’nde

Türkiye’den Kazakistan’a ihracat yapan firmaların büyük bölümü taşıma aracı organizasyon yapan nakliye şirketleri ile irtibatlı şekilde araç siparişi veriyorlar. Ayrıntılar Nakliye Rehberi'nde....

Asya ülkeleri içerisinde yer alıp yüzölçümü bakımından en geniş araziye sahip bulunan Kazakistan ile ülkemizin ticari ilişkileri ağırlıklı olarak ihracat, kısmen de ithalat çalışmaları kapsamında devam etmektedir. Ülkemiz genelinde faaliyet gösteren üretici, imalatçı, ihracatçı ve dış ticaret firmalarımız Kazakistan ile yapmakta olduğu ticaret kapsamında tır nakliye organizasyonları ile de yakından ilgilidirler.

Türkiye’den Kazakistan’a ihracat yapan firmaların büyük bölümü taşıma aracı organizasyon yapan nakliye şirketleri ile irtibatlı şekilde araç siparişi vermektedirler. Yılın belirli dönemlerinde oluşan yoğunluğa bağlı olarak kısıtlı hale gelen araç tedarik organizasyonları tüm ihracatçı firmaların ortak sorunu haline gelmektedir. Kazakistan nakliye firmaları ile Türk lojistik şirketlerinin de zaman zaman yaşadıkları boş araçlarına yük bulabilme sıkıntısı meydana gelmektedir.

Gerek yük taşıtan kuruluşların gerekse lojistik firmaların zaman zaman yaşamakta oldukları bu sıkıntılara bulunmuş olan en kolaycıl çözüm yolu ise internet üzerinden hizmet veren yük ve boş araç ilan sayfaları üzerinden arayışa girmektir. Dünya genelinde sektörel hizmet sunan bir çok yük ve boş araç ilan sayfası yer almaktadır. Bu sayfalardan biri olup uzun süredir taşımacılık sektöründe hizmet veren Nakliye Rehberi’de bu oluşumlardan biridir.

Nakliye Rehberi benzer diğer sayfalardan farklı olarak müşterilerine ücretsiz üyelik ve sınırsız ilan verme imkanı tanıdığından sektörde eb fazla kullanılan yük ve boş araç ilan sayfasıdır. Tüm üyelerinin istedikleri çerçeve de firma tanıtımı ve reklam imkanı da buldukları web sayfamız binlerce üyesi ile sorunsuz ilan yayını imkanı sunuyor. Özellikle Kazakistan nakliye konusunda yerli ve yabancı plakalı araçlara sahip bulunan lojistik şirketlerinin mevcut olduğu web sayfamız sektörde ortaya çıkan tüm yeniliklere uygun şekilde sürekli olarak güncellenmektedir.

Üretici ve ihracatçı firmalarımızın ürünlerinin mevcut durumuna göre kara, hava, demir ve denizyolu nakliyesi gibi tüm seçenekler üzerinden değerlendirme ve arama yapabildikleri Nakliye Rehberi her türlü yük grubuna uygun araç tipi ve modellerini bünyesinde barındırmaktadır. Komple tır nakliye ilanlarının yanı sıra parsiyel nakliye, gabari dışı ağır nakliyat, frigo dorse ve konteyner nakliye gibi alanların tamamında hizmet veren sayfamız kurulduğu günden bu yana ücretsiz olarak faaliyet göstermektedir.

Haber: Mehmet Ali BAL
Haber kaynağı: Nakliye reklamları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.