Kaza geliyorum demez ama sigorta da fena olmaz

Kaza geliyorum demez ama sigorta da fena olmaz

Çocuklar bizim geleceğimizdir” diyen Yön Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Uygur, tüm öğrencilerine kaza sigortası yaptırdıklarını açıkladı.

Kaza, beklenmedik zamanda birdenbire meydana gelir. Bir şeyin olacağı önceden bilinse önlem alınır. Fakat bu mümkün değildir. Adı üstünde kaza… Geliyorum da demez… Sadece kazaların sonucunda ortaya çıkacaklar için önceden önlem alınabilir. Bu konuda Yön Koleji, bir adım öne çıkarak, tüm öğrencilerine kaza sigortası yaptırdı. Okul ve okul faaliyetlerinde, öğrencilerin başına gelebilecek her türlü zarara karşı öğrencilerini sigortalatan Yön Koleji, eğitim öğretimin yanı sıra çocuklarının sağlıkları ile de yakından ilgilendiğini gösterdi. Yön Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Uygur, “Çocuklarımız bizlerin, ülkemizin geleceğidir” diyerek, “Öğrencilerimizin hayatı bizler için çok önemlidir. Çocuklarımızın başına bir şey gelmemesi için okul olarak seferber olduk ve bu noktada Allianz Sigorta ile hayatlarını güvence altına almak istedik. Hem çocuklarımızın hayatını güvenceye alalım, hem de ailelerinin gözü arkada kalmasın istedik. Bu amaçla, okulumuz bünyesinde öğrenim gören her öğrencimize sigorta yaptırdık”şeklinde konuştu.

Oyun ve spor etkinlikleri sigorta kapsamında

Okulda başlarına gelebilecek bedeni zararlara karşı Yön Koleji öğrencilerine sigorta yaptıklarını aktaran Allianz Sigorta Acente Yöneticisi Engin Pak ise, her okulun kendi öğrencisine sigorta yaptırması gerektiğini ifade etti. Pak, Yön Koleji ile yaptıkları sigorta kapsamında, öğrencilerin servis ile evlerinden alınıp, tekrar evlerine bırakılıncaya kadar ki süre dahil olmak üzere okul sınırları içinde oluşabilecek zararların yer aldığını dile getirdi. Bunun yanı sıra, okul sınırları içindeki oyun ve spor etkinlikleri esnasında oluşabilecek zararların sigorta kapsamında olduğunun altını çizen Pak, okul tarafından organize edilen Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde kültürel geziler sırasında oluşabilecek zararların da bu kapsamda yer aldığının bilgisini verdi.

Özel hastaneler de dahil

Engin Pak, çocuklara Allianz Sigorta güvencesi ile özel hastanede yapılacak, dikiş, alçı gibi müdahaleler ile röntgen, emar, tomografi gibi tetkikler sonucunda oluşacak masrafların da poliçedeki limitler dahilinde ödeneceğini kaydetti. Pak, bu gibi durumlarda okulun, çocuğun tedavi masraflarını ödeyip acenteye iletmesinin yeterli olacağını bildirdi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.