Kaya Tur, 11 Sultan Comfort'u Filosuna Kattı

Kaya Tur, 11 Sultan Comfort'u Filosuna Kattı

Otokar, yeni teslimatını öğrenci, personel ve turizm taşımacılığının köklü şirketlerinden Kaya Tur'a gerçekleştirdi. Düşük işletme giderleri, üstün performansı, dayanıklılığı ile dikkat çeken 11 adet Sultan Comfort, düzenlenen törenle hizmete başladı.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, müşteri beklentileri ve ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği Sultan ile turizm ve servis taşımacılığında trendleri belirlemeye, kurumların kazancını katlamaya devam ediyor. Tasarım ve teknik özellikleri ile Türkiye'nin yanı sıra dünyanın dört bir yanında büyük ilgi gören Sultan'ın Comfort modelini geçen yıl yenileyen Otokar, sektörde ilk tercih olmayı sürdürüyor. Lüks koltukları ve özel donanımıyla turizm taşımacılığının, 3 noktalı emniyet kemeriyle öğrenci taşımacılığının ve 29+1 yolcu kapasitesiyle personel taşımacılığının gözdesi olan Sultan Comfort, Kaya Tur'da da hizmet vermeye başladı. 

Otokar Bayi Cansın Otomotiv tarafından gerçekleştirilen 11 adet Sultan Comfort teslimat töreni, Kaya Tur sahibi Rasim Kaya, Cansın Otomotiv'in sahipleri Ahmet Ünal ve Ali Can Ünal ve Otokar Bölge Satış Yöneticisi Erol Mertan'ın katılımı ile gerçekleşti.

Öğrenci, personel taşımacılığı, turizm, araç kiralama sektöründe 33 yıldır hizmet veren Kaya Tur'un çalışmalarını 81 ilde yürüttüğünü belirten Kaya Tur sahibi Rasim Kaya teslimat töreninde yaptığı konuşmada; "Otokar ile uzun yıllardır çalışıyoruz. Filomuzdaki 50 Sultan otobüsü yeni aldığımız 11 araçla güçlendirdik. İşletme maliyetinin düşüklüğü, 40 bin km bakım aralığı, yüksek ikinci el değeri ve üst düzey konforuyla tercih ettiğimiz Otokar Sultan Comfort, çalıştığımız kurumlar tarafından da beğeniliyor. Filomuza kattığımız yeni araçlarımızı Ankara’da personel taşımacılığında kullanacağız" dedi.

KAZANCI KATLIYOR
Sultan Comfort, lüks koltukları, koltuk altı buzdolabı, anons sistemi, LCD ekranı, DVD ve güçlü klimasıyla seyahat konforunu ikiye katlıyor. Sultan Comfort, isteğe bağlı sunulan çift camları ile buğulanma ve ısı kaybını önlerken; dışarıdaki gürültünün içeri girmesini de engelliyor. Tek araçla hem çok kazanç hem de üst düzey güvenlik vadeden Sultan Comfort’ta standart olarak sunulan Acil Frenleme Sistemi (AEBS) ile Şerit Takip Sistemi (LDWS) sayesinde yolcular güvenle taşınıyor. Yolcu kapasitesi 29+1 kişiye çıkarılan Sultan Comfort’ta koltuk sayısı artsa da diz genişliğinden feragat edilmiyor. 

Sultan Comfort, kullanıcısına konfor ve güvenlik sunarken; üstün yol tutuşu, yakıt tasarrufu, yüksek performansı ve düşük işletme giderleriyle de ön plana çıkıyor. En zorlu testlere tabi tutularak geliştirilen Sultan Comfort, uzun bakım aralıkları ile zamandan da tasarruf ettirerek, kullanıcısına bakım dönemlerini daha az düşündürüyor.

LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.