Kaya Beton’un tercihi Ford Cargo

Kaya Beton’un tercihi Ford Cargo

İnşaat ve Madencilik alanlarında Ford Cargo araçlarla faaliyet gösteren firmanın Hazır Beton’da da tercihi 4 adet Ford Cargo 4136M ve 1 adet Ford Cargo...

İnşaat ve Madencilik alanlarında Ford Cargo araçlarla faaliyet gösteren firmanın Hazır Beton’da da tercihi 4 adet Ford Cargo 4136M ve 1 adet Ford Cargo 3536M oldu.  Araçlar, düzenlenen törenle Ford Otosan Adıyaman Yetkili Satıcısı İnterteks Oto Genel Müdürü Hakan Işıltan tarafından Kaya Beton firma ortağı İhsan Kaya’ya teslim edildi.

Kaya Hazır Beton firma ortağı İhsan Kaya, halen taş ocaklarında kullandıkları çift çeker damper Ford Cargo’ların kendini ispatladığını, bu nedenle de Hazır Beton tesisleri için de tercihlerini Ford Cargo’dan yana kullandıklarını belirtti. Kaya, “Ford Cargo, kampanya seçenekleri ile yatırım maliyetlerinin yükünü önemli ölçüde hafifleterek araç tercihimizde ön sıraya yerleşti” dedi.

Ford Cargo’lar iş sahiplerinin kârını artırıyor

360 PS/1400 NM gücündeki güçlü ve ekonomik Ecotorq motoru, yeni mandallı tip konforlu şanzımanı, 10 mm 500 Mpa gücündeki sağlam şasisi, 750 saat bakım aralığı, standart olarak sunulan klima ve 2 yıl sınırsız km garantisi gibi rekabetçi özellikleriyle öne çıkan Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi; inşaat, hafriyat, maden ve beton firmalarının beklentilerini en yüksek şekilde karşılıyor. Rahat vites geçişleri, kolçaklı koltuk, artırılmış kabin içi konfor ve üstyapıyı görme imkânı veren yeni arka camıyla sürücülerin işlerine odaklanmasında kolaylık sağlarken, iş sahiplerinin kârını artırmasına olanak tanıyor.

BUS TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.