Kässbohrer, İngiltere’nin en büyük fuarına katılıyor

Kässbohrer, İngiltere’nin en büyük fuarına katılıyor

Tırsan, 2002 yılından bu yana bünyesinde yer alan Kässbohrer marka araçlarıyla İngiltere’nin en büyük ticari araç fuarı olan Commercial Vehicle Show’a (CV Show) katılıyor.

Avrupa’nın en geniş ürün gamına sahip üreticisi olan Tırsan’ın fuarda sergileyeceği Kässbohrer treylerler şunlar: Kässbohrer 4 dingilli low-bed, K.SLA 4, 30 m3 kimyasal madde taşıyıcı tanker, K.STC 30 ve İngiltere pazarı için özel geliştirilen ağır hizmete uygun platform olan K.SPW.XS.

İngiltere’nin en çok ziyaretçi toplayan, en büyük ve en kapsamlı taşımacılık ve lojistik etkinliği olan CV show 20 bin kadar ziyaretçi çekmektedir.

Kässbohrer’in CV Show’a katılımını değerlendiren şirketin iş gelişiminden sorumlu yönetim kurulu üyesi İffet Türken, “İngiltere’deki faaliyetlerimizi yoğunlaştırmayı planladığımız için Birmingham’da CV Show’a katılacak olmak bizi heyecanlandırıyor. Belirli bir pazara yönelik olarak en uygun ürünü üretmedeki deneyimimizle, halihazırda İngiltere’deki müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik treylerler geliştirmiş durumdayız. Bunun yanında, İngiltere’deki satış ve satış sonrası ağımızı daha da genişletiyoruz. CV Show, varolan müşterilerimizle görüşmek ve yeni ilişkiler kurmak için olduğu kadar, müşterilerimizin deneyimlerine kulak vererek ürünlerimizi daha fazla optimize edebilmemiz için de önemli bir fırsat,” açıklamasını yaptı. Kässbohrer 3A salonunda 3D79 no’lu stantta yer alacak.

TIRSAN’IN İNGİLTERE FAALİYETLERİ
2000 yılından bu yana İngiltere pazarında etkin olan Tırsan, Kässbohrer markası ile kilit müşterilerine yaptığı satışlarla İngiltere pazarındaki faaliyetlerini artırmaktadır. Pazar özelliklerine özel olarak en optimum aracı üretme konusundaki deneyimi ve en ileri Ar-Ge kabiliyetleri sayesinde Tırsan, Kässbohrer markasıyla İngiltere piyasasına özel geliştirilen ürünler tedarik etmektedir.

İngiltere ve İrlanda pazarlarına yönelik geliştirilen araçlar arasında Kässbohrer’in 13.600 mm uzunluğundaki ağır hizmet platformu olan K.SPW.XS ile 40 ft ve 45 ft konteyner taşıyabilen konteyner şasisi K.SHG LS bulunmaktadır.

2015 yılından bu yana Kässbohrer, İngiltere pazarındaki müşteri portföyünü özellikle ağır taşımacılık segmentinde genişletmiştir. 130 ton ağırlığa ve 18 metre uzunluğa kadar yüklerin taşınmasına yönelik geliştirilen Kässbohrer low-bed ve low-loader’lar sundukları sağlamlık, emniyet ve esnekliğe bağlı olarak tercih edilmektedir.

Fuarda sergilenecek Kässbohrer treylerler:

KÄSSBOHRER 4 DİNGİLLİ UZAYABİLİR LOW-BED
Kässbohrer 4 dingilli low-bed 6 metreye kadar uzayabilir platformu sayesinde farklı boyutlarda yüklerin taşınmasında kullanılır. K.SLA 4 sabit ve serseri dingil dizilişi ile farklı taşımacılık ihtiyaçlarına cevap verir. 13.250 kg boş ağırlığa ve toplam 64.100 kg teknik taşıma kapasitesine sahiptir. 50'şer santim kademeli uzaması sayesinde toplam 15.240 mm platform uzunluğuna ulaşarak ağır taşımacılık ihtiyaçlarına eksiksiz yanıt verir.

KASSBOHRER KİMYASAL MADDE TAŞIYICI TANKER
Kässbohrer Kimyasal Madde Tankeri, K.STC 30, yüksek güvenlik donanımları ile tehlikeli kimyasal madde taşımacılığı için en doğru tercihtir. Farklı izolasyon ve ısıtma sistem seçenekleri ile her iklim koşulunda güvenli kullanım rahatlığı sunmaktadır.

Elektropolisaj özelliği sayesinde K.STC tankerlerinin boyası yıpranmadan uzun yıllar dayanıklı kalır. Böylece bakım maliyeti düşer ve kolay temizlik sağlanır.Paslanmaz çelik şasisi sağlamlığı ve dayanıklılığı ile uzun kullanım ömrü sunar.

SAF marka disk frenli dingil ve hava süspansiyon kullanan K.STC 30, WABCO park sensörü ve fren sistemi ile donatılmıştır.

100 mm cam yünü izolasyon, paslanmaz çelikten izolasyon kaplama, paslanmaz çelikten izolasyon halkaları ve FRP kaplamalı bombe dahil olmak üzere etkin izolasyon özelliklerine sahiptir. Paslanmaz çelikten hidrolik kumandalı boşaltım pompası kolay ve etkin bir operasyon sağlar. K.STC 30, taşımacılıkta esnekliği artırmak üzere 4 x 2 adet Ro-Ro halkası ile donatılmıştır.

KÄSSBOHRER AĞIR HİZMET PLATFORMU
Kässbohrer’in ağır hizmet platformu olan K.SPW.XS sağlamlık, operasyonel esneklik ve verimlilik için tasarlanmıştır. Hem 6x2 hem de 6x4 çekiciler ile eşleşebilen K.SPW.XS, dayanıklılık ve hafifliği birlikte sunmak için yüksek mukavemetli QSTE 690 TM çelikten şasi kullanmaktadır. Kingpin kapasitesi 15.000 kg’dır.

Operasyonel verimliliği artırmak için K.SPW.XS standart olarak 760 mm (opsiyonel olarak 1.500 mm) çıkarılabilir ön panele, her biri 2,5 ton taşıma kapasiteli 17 x 2 özel bağlama halkasına ve 4 x 2 Ro-Ro halkasına sahiptir. Özel dikme baba tasarımı sayesinde geniş yükleme alanı sunan K.SPW.XS, sert ahşap tabanlıdır.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.