Kässbohrer bitüm tankeri, müşterilerinden tam not aldı

Kässbohrer bitüm tankeri, müşterilerinden tam not aldı

Tırsan treyler bünyesinde 2002 yılından bu yana sıcak petrokimya ürünleri taşımacılığına yönelik Türkiye’nin ilk ADR mevzuatına uygun Bitüm Tankerini üreten Kässbohrer, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda yenilendi.

Yenilenen Kässbohrer Bitüm Tankeri, Batman’da düzenlenen organizasyonda, kullanıcıları ve basına tanıtıldı. Tırsan Diyarbakır bayisi Gelecek Otomotiv de etkinlikte tam kadro yerini aldı. Yapılan etkinlikte Tırsan Diyarbakır bayisi Gelecek Otomotiv tarafından, merkezi Batman olan Özhancan Petrol firmasına 5 adet Kässbohrer Bitüm Tankeri satışı gerçekleştirdi. .

AVRUPALI BÜYÜK FİLOLARIN TERCİHİ KÄSSBOHRER
Tırsan tarafından üretilen Kässbohrer, Avrupa da başta Almanya olmak üzere İngiltere ve Polonya’ya ihracat yapan tek ADR’li tanker üreticisi konumunda. Avrupa’daki büyük petrol ve bitüm taşımacılığı yapan firmaların ilk tercihi olan Kässbohrer, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda farklı pazarlara uygun çözümler üretmek adına ürün geliştirme faaliyetlerine devam ediyor.

ADR MEVZUATINDA SEKTÖRÜN ÖNCÜLERİNDEN
2002 yılından bu yana Tırsan, ADR Mevzuatına göre tehlikeli madde taşınmasına uygun akaryakıt ve kimyasal madde tankerleri üretiyor. Tehlikeli madde taşımacılığı değer zincirinde öncelikli olarak bir üretici olan Tırsan,  sektör lideri olmanın verdiği sorumluluk bilinci ile ADR mevzuatının uygulanması ve sahiplenilmesi konusunda öncü isimlerden. Tırsan ayrıca, ADR mevzuatına uygunluk belgelendirmelerinde yetkilendirilen TSE’nin Tehlikeli Madde ve Kombine Taşımacılık Müdürlüğü’nden ‘Üretim Yeri Uygunluk’ ve akaryakıt taşıyıcı araçlar için ‘Tasarım Onay Sertifikası’ almaya hak kazanan ilk treyler üreticisi.

ADR SERTİFİKALI MALZEMELER KULLANILARAK ÜRETİLİYOR
Tırsan’ın Kässbohrer marka ürettiği tüm tankerlerin gövde malzemeleri, tamamen otomatik kontrollü kaynak makineleri ve tamamı sertifikalı uzman kaynakçılar tarafından birleştiriliyor. Tank gövdesindeki tüm kritik kaynak noktaları 15 metrekare kapalı alanda Türkiye Atom Enerjisi Kurumu onaylı röntgen kabininde tamamı sertifikalı uzman kadrolar tarafından kontrol ediliyor. Her bir tank bağımsız uzman denetçiler nezaretinde kaynak kontrollerine, yüzde 100 basınç ve sızdırmazlık testlerine tabi tutuluyor.

KÄSSBOHRER BİTÜM TANKERİ SINIFININ EN HAFİFİ
Kässbohrer Bitüm Tankeri sınıfının en hafifidir. Özel teknoloji tamamen alaşımlı alüminyum malzemeden üretilen şasisi sayesinde 6 bin 300 kg boş ağırlığa sahip olan Kässbohrer Bitüm Tankeri, daha fazla yükleyerek, yakıt sarfiyatını azaltır ve daha fazla kazanç elde edilmesini sağlıyor.

ÖZEL PASLANMAZ ÇELİK YAPI
Özel paslanmaz çelik malzemeden üretilen Kässbohrer Bitüm Tankeri, yüksek mukavemetli yapısı sayesinde, müşterilerine sıcak petrokimya ürünlerini güvenli ve sorunsuz şekilde taşıma imkanı sunuyor.

İKLİMLERE UYUMLU İZOLASYON VE ISITMA SİSTEMLERİ
Her türlü iklim koşuluna uygun, farklı izolasyon ve ısıtma sistemleri seçenekleri ile kullanıcıların farklı çalışma koşullarında kolay ve sorunsuz çalışmasını sağlıyor.

kassbohrer-batman.jpgkassbohrer-lansman.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum