Karsan’nın Hyundai H350'leri Türkiye Roadshow'una çıkıyor

Karsan’nın Hyundai H350'leri Türkiye Roadshow'una çıkıyor

Hyundai H350 model minibüs, panelvan ve şasi kamyonetler dört ay sürecek Roadshow etkinliği boyunca tüm Türkiye’yi dolaşacak.

Hyundai’nin dünyaya satacağı H350 hafif ticari araçları, Nisan başından itibaren Bursa’daki tesislerinde üretmeye başlayan Karsan, H350’lerin Türkiye satışlarına da başladı. Karsan, 150 bg ve 170 bg motor seçenekleri ile arkadan itişli (RWD) H350 hafif ticari araç ailesinin tanıtımı kapsamında 5 Ağustos tarihinde “Hyundai H350 Roadshow” etkinliği başlattı. Toplam 42 ilde tanıtılacak olan H350 panelvan, minibüs ve şasi kamyonetlerin aynı zamanda organizasyon süresince katılımcılara deneme sürüşü imkanı da sağlanacak. Roadshow etkinliğinin 12 Kasım tarihinde tamamlanması hedefleniyor.

Hyundai’nin otomobil konforu ile müşterilerin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak elementleri birleştirerek geliştirdiği ticari araçlar, sessiz ve yüksek performanslı bir sürüş deneyimi sunarken, dayanıklılığı ve güvenliği de en üst düzeye taşıyor.

H350 ürün ailesinde iki tip uzunlukta panelvan bulunuyor. 6,195 mm uzunluğundaki panelvan 12,9 m3’lük ideal yük bölümü hacminde tam beş Euro Palet kapasitesine erişiyor. 5,515 mm uzunluğundaki versiyonda ise 10,5 m3’lük hacimde dört Euro Palet kapasitesi sağlanıyor. Üstün yükleme kapasitesinin yanında geniş ve yüksek sürgülü kapı ölçüleri ve 270 derece açılabilen arka kapısı ile de yüklemede kolaylık ve hız sağlanıyor.

H350 ürün ailesinin temel taşlarından olan minibüs versiyonu personel, okul ve turizm taşımacılığında pazarın en yeni araçları olarak çağdaş ve konforlu yolculukların adresi olmaya aday görünüyor. Geniş/ferah iç hacmi, panoramik camları, rahat koltukları ve fonksiyonel donanımlarıyla H350 minibüs versiyonları 3.5t veya 4.1t araçlardan oluşuyor. Etkinliğe katılan 16+1 okul paketi ve geniş bagaj hacmi ile 13+1 turizm paketi olan araçlar 170 bg motor gücüne sahip 4.1t versiyonlarından seçildi.

Sağlam, dayanıklı ve güvenilir şasi platform yapısı ile, geniş üst yapı seçeneklerine ve esnekliğine sahip kamyonetler 3.5t olup iki tip uzunlukta sunuluyor. 5,724 mm uzunluğunda olan versiyonu 3,435 mm’lik bir aks aralığı ile 3,480 mm’lik kasa boyu sağlıyor. 6,167 mm uzunluğunda olanı ise 3,670 mm’lik bir aks aralığı ile 3,893 mm’lik kasa boyu sağlıyor. Kasa genişliği en fazla 2,320 mm olabilmekte. Etkinlikte kısa şase açık kasa ile, uzun şase ise kapalı kasa ile kullanıma sunuluyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum