Karsan’dan muş’a 91 JEST!

Karsan’dan muş’a 91 JEST!

Karsan’ın Diyarbakır Bayisi Yeşilçınar Otomotiv tarafından Muş’a teslim edilen 91 adet JEST ile bugüne kadarki en yüksek adetli JEST filo satışı gerçekleşmiş oldu.

Karsan’ın Diyarbakır Bayisi Yeşilçınar Otomotiv, Muş’a 91 adet Karsan marka JEST minibüsü teslim etti. Bugüne kadar gerçekleşmiş en yüksek adetli JEST filo satışı olma özelliği taşıyan bu teslimat ile birlikte Muş halkı tam alçak tabanlı, engelli erişimine uygun, çevreci araçlara kavuşmuş oldu. Muş S.S. 55 No’lu Şehiriçi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi tarafından teslim alınan araçlar için düzenlenen açılış törenine; Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muş S.S. 55 No’lu Şehiriçi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı İnan Karakaya, Kooperatif Yöneticileri, dolmuşçular ve Muş halkı katıldı. Törende Karsan Pazarlama adına Satış Bölge Yöneticisi Coşkun Tokan ve Servis Bölge Müdürü Soydan Solmaz hazır bulundu.

Teslimat Töreni’nde konuşma yapan Muş Belediye Başkanı Feyat Asya; Muş’ta hizmet verecek olan 91 adet Karsan marka JEST minibüsünün ve kart sistemine geçmiş olmalarının tüm Muş esnafına ve halkına uğurlu olmasını diledi.

Gelişen Türkiye’nin ihtiyaçlarına cevap vermek adında belediyelerin toplu taşıma sektöründeki yeniliklere yoğunlaştığını belirten Karsan Pazarlama Satış Bölge Yöneticisi Coşkun Tokan ise; yolcuların artık kolay erişilebilir, güvenli ve konforlu seyahat edebileceği, şoförlerin de uygun maliyetli ve az yakan araçları tercih ettiğini söyledi. Tokan sözlerine şöyle devam etti: “Değişen ihtiyaçlara paralel bilhassa kentiçi toplu taşıma araçlarında engelli erişimine ve modern araçların kullanımına ne denli önem verildiğini görüyoruz. Bu bağlamda Kasım 2014 tarihi itibariyle şehir içi yolcu taşıma hizmeti yapan araçlardan erişilebilir olmayanlarına yolcu taşıma hizmeti için yetki belgesi, izin ve çalışma ruhsatı verilmesi yasaklandı. Bizler araçlarımızı bu kanun çerçevesinde tasarladık, ürettik. JEST, şık tasarımının yanısıra, alçak tabanı, engelli erişimine uygun olması ve tekerlekli sandalye alanının bulunmasıyla %100 yolcu taşıma üzere sıfırdan tasarlanmış bir minibüs. Aynı zamanda düşük yakıt tüketimine, düşük bakım maliyetlerine ve üstün güvenlik donanımlarına sahip bir araç”.

“Sınırsız Ulaştırma Çözümleri” vizyonu doğrultusunda 6m’den 18m’ye uzanan, kentiçi toplu taşımada kullanılabilecek, alçak tabanlı engelli erişimine uygun araç üreten tek firma olan Karsan, JEST’in pazara sunulduğu 2013 Mayıs ayından bugüne kadar 4.000’e yakın satış gerçekleştirerek Türkiye’deki pazar payını %40’a taşıdı.

karsan-teslimat-1.jpgkarsan-teslimat-2.jpgkarsan-teslimat-3.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.