Kargo sektörünün müşteri memnuniyeti en yüksek markası belli oldu

Kargo sektörünün müşteri memnuniyeti en yüksek markası belli oldu

Şikayetvar.com, kullanıcılardan gelen geri bildirimlere göre, 2022 yılının kusursuz müşteri deneyimine sahip markalarını belirledi. Buna göre 2022 yılının ilk 6 ayında da kargo sektörünün en başarılı markası Yurtiçi Kargo oldu.

2022 yılının ilk 6 aylık resmi sonuçlarına göre Yurtiçi Kargo geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da sektörünün en başarılı markası oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Yurtiçi Kargo Genel Müdürü Fatih Önyol, 2020 ve 2021 yılında olduğu gibi bu yıl da müşteri memnuniyeti en yüksek, şikayet oranı en düşük ve tercih edilme oranı en yüksek kargo şirketi olarak yollarına devam etmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

“Öncelikli hedefimiz mutlu müşteriler yaratmak”

Özellikle son 3 yılda Yurtiçi Kargo’nun yaptığı tüm yatırımların, müşteri memnuniyeti odaklı olduğunu belirten Fatih Önyol, başarının sürece bir bütün olarak bakmaktan geçtiğini ifade etti.

“Türkiye’nin ilk ve en köklü kargo markası olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar öncelikli hedefimiz her zaman mutlu müşteriler yaratmak oldu. Bu amaçla sadece son üç yılda 1 milyar liranın çok üzerinde yatırım yaparak müşterilerimizin bizden talep ettiği her projeyi hayata geçirdik. Örneğin, kargosunu evinde beklemek istemeyen müşterilerimiz için Kargo Teslim Noktaları ve Akıllı Kargo Dolapları projemizi ülkemizin dört bir yanına yaydık. E-ticaret siteleri, müşterilerine bu projeyi rahatlıkla sunabilsin diye entegrasyon modelleri geliştirdik. Kargo teslim noktası projemize entegre olamayan e-ticaret siteleri için ise projemizi bir adım daha ileri götürdük ve Kontrol Sende’yi hayata geçirdik. Bu sayede e-ticaret gönderisi olan tüm Yurtiçi Kargo müşterileri, eğer o gün adresinde olmayacaksa bizi farklı bir adrese yönlendirebiliyor. Üstelik bunu kendisine gönderdiğimiz SMS sayesinde tek bir tıkla yapabiliyor."

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.