Karayolları'nda son durum

Karayolları'nda son durum

 Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

 

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Manavgat-Alanya yolunun 33.kilometresindeki Konaklı mevkiinde bugün, 25. kilometresinde Avsallar mevkiinde yarın 09.00- 21.00 saatleri arasında yaya üst geçidi inşaatı nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Elmalı-Finike yolunun 55-56 kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 14.00-15.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Nazımiye-Tunceli-Pertek yolunun 28-29 kilometrelerinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19 kilometreleri arasındaki (Kozağaç, Boğayokuşu ve Karaltı mevkiileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.00-15.00 saatleri arasında araç geçişine izin verilmeyecek.

TEM otoyolunun Anadolu otoyolu kavşağı-Gebze kavşağı arasında bulunan köprü ve viyadüklerde depreme karşı güçlendirme çalışmaları nedeniyle 28 Şubat 2012 tarihine kadar her iki yönde şerit daraltılması yapılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Belen-Topboğazı yolunun 39. kilometresindeki (Kıcı mevkii) heyelan tehlikesi nedeniyle bölünmüş yolun bir bandı trafiğe kapatılmış olup, ulaşım diğer banttan kontrollü olarak veriliyor.

Bursa-Mudanya yolunun 14-23 kilometreleri arasında (Bademli kavşağı-Güzelyalı kavşağı arası) yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri isteniyor.

Tirebolu-Torul yolunun 4-7 kilometreleri arasında bulunan Günyüzü-1 ve Günyüzü-2 tünellerinin giriş ve çıkışlarındaki yapım çalışmaları nedeniyle saat 17.00'ye kadar ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Borçka-Artvin yolunun 44-61 kilometreleri arasında bulunan tünellerdeki bordür boyama çalışmaları nedeniyle saat 17.30'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü olarak verilecek.

Burdur-Yeşilova-Serinhisar yolunun 12-14 kilometreleri arasındaki (Saldabeli geçişi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 13.00-15.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

Korkuteli-Antalya yolunun 16-19 kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yarın 13.00-15.00 saatleri arasında araç geçişine izin verilmeyecek.

Artvin-Erzurum yolunda sürdürülen baraj inşaatı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, bekleyen araçlar için ulaşım aralıklarla çift yönlü olarak sağlanıyor.

Bafa Gölü-Milas yolunun 1-15 kilometreleri arasındaki Pınarcık ve Çamiçi köyü mevkiindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve 7 Ocak cumartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında araç geçişine izin verilmeyecek.

Konya-Seydişehir yolunun 42-58 kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak veriliyor.

Maçka-Torul-Gümüşhane yolunun 12-36 kilometreleri arasındaki Köstere-Mescitli kesimindeki yapım çalışmaları nedeniyle yol kısa süreli aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Akşehir-Bağkonak-Yalvaç yolunun 2-13 kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında araç geçişine izin verilmiyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87 kilometreleri arasında bulunan muhtelif kesimlerde devam eden patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle saat 19.00'a kadar yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52 kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle saat 12.00'ye kadar ve 13.00-18.00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak veriliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.