Karayolları Genel Müdürlüğü 640 Memur Alım İlanı Ne Zaman Yayımlanacak?

Karayolları Genel Müdürlüğü 640 Memur Alım İlanı Ne Zaman Yayımlanacak?

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde görev almak isteyen binlerce memur adayı kurum tarafından yayımlanacak ilanı bekliyorlar.

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde görev almak isteyen binlerce memur adayı kurum tarafından yayımlanacak ilanı bekliyorlar. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın daha önceden yapmış olduğu açıklamalarında, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne 640 memur alımı yapılacağı belirtmiş ancak ilan yayımlanmamıştı.Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan daha  önceki dönemlerde yapmış olduğu açıklamalarında, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne kamu personeli alımı yapılacağını duyurmuştu. Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın bu açıklamalarının ardından adaylar sabırsızlıkla ilanın yayımlanmasını beklediler. Uzun süredir söz konusu ilanı merakla bekleyen adaylar, ilanın biran önce yayımlanmasını talep ediyorlar. 

KGM 640 PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLANMADI

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçmişte yapmış olduğu konuşmalarına Karayolları Genel Müdürlüğü'ne personel alımı yapıldığı ve alımların devam edeceğinin müjdesini vermişti. Adaylar, Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın bu açıklamalarının ardından ilanın yayımlanmasını ve alımların gerçekleşmesini beklediler. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın açıklamalarının üzerinden uzun bir süre geçmiş olmasına rağmen alımların yapılmaması ilanı bekleyen adaylarda hayal kırıklığı yarattı. Özellikle Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın o dönemde yapmış olduğu diğer alımlara ilişkin yapmış olduğu açıklamaların ardından ilanların belirli dönemlerde yayımlanması adaylarda bu ilanın biran önce yayımlanmasını talep etmesine neden oldu.

ADAYLAR İLANIN YAYIMLANMASINI BEKLİYORLAR

Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde görev almak isteyen binlerce Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın açıklamalarına istinaden 640 kişilik alım için adaylar ilanın biran önce yayımlanmasını istiyorlar. Adaylar konuya ilişkin sosyal medya üzerinden yapmış oldukları paylaşımlarda açıklamanın üzerinden 9 ay geçtiğini ve ilanın en kısa sürede yayımlanması gerektiğini söylüyorlar. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından alım yapılması beklenen personel alım ilanı ile ilgili henüz bir gelişme yok. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından konuya ilişkin bir açıklama yapılırsa siz okuyucularımızı sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. (Kamupersoneli.net)

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum