Karadeniz Hadde Demir Çelik filosu, yeni MAN çekicilerle artık daha güçlü

Karadeniz Hadde Demir Çelik filosu, yeni MAN çekicilerle artık daha güçlü

Karadeniz Hadde Demir Çelik, yeni araç yatırımlarında MAN tercih etti. Kuruluş, 50 adetlik araç yatırımının ilk grubu olan 15 adet yüksek donanıma sahip, 2021 Yılın Kamyonu ödüllü MAN TGX 18.510 LL SA GX kabinli çekiciyi teslim aldı.

İleri teknoloji, dayanıklılık, performans ve yüksek yakıt tasarrufuna sahip üstün nitelikli araçları ve satış sonrası hizmetleri müşterilerine en iyiyi sunan MAN, yeni araç yatırımlarının tercih edilen markası olmaya devam ediyor. Demir çelik sektöründe hem üretim hem de lojistik hizmeti ile öne çıkan Karadeniz Hadde Demir Çelik, yol arkadaşlığına duyduğu güvenle yeni araç yatırımlarında MAN araçlarını tercih etti.

2008 yılında faaliyete başlayan Karabük’te Haddehane Demir Çelik Üretim Fabrikasının yanı sıra Samsun’da 80 dönümlük alanda yeni bir demir çelik fabrikasının kurulum çalışmalarını yürüten Karadeniz Hadde Demir Çelik, burada ürettiği ürünlerin yurt içi pazarının yanı sıra yurt dışına satışında kullanmak üzere filosuna yeni MAN araçları kattı.

Samsun, Trabzon, Artvin, Kars, İstanbul ve Karabük başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanına ürün ve hizmet sunan Karadeniz Hadde Demir Çelik, lojistik hizmetleri için yaptığı 50 araçlık yatırımının ilk kısmı olan 15 adet yüksek donanım ve sürücü konforuna sahip 2021- Yılın Kamyonu ödüllü MAN TGX 18.510 LL SA GX kabinli çekiciyi törenle teslim aldı.

karadeniz-hadde-celik-man-teslimat2.jpg“Bölgemizin yükselen değeri olarak MAN’ın yol arkadaşlığına güveniyoruz”

Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Karadeniz Hadde Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Ulusoy ve Ürün Satış Sorumlusu Hüseyin Ulusoy ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Bölge Satış Koordinatörü Ersoy Öksüz ve Satış Uzmanı Tuna Alaybeyoğlu katıldı.

Teslimat töreninde sembolik MAN anahtarını teslim alan Karadeniz Hadde Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Ulusoy, yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Karadeniz’de kurulan bir firma olarak, kısa sürede istikrarlı bir büyüme çizgisi yakaladık. Bölgenin bir değeri olarak, başladığımız yolculukta şimdi ülkemizin bir değeri olma yolunda ilerliyoruz. Mevcut üretim tesislerimizin yanına yenilerini de ekleyerek, bu yolculuğumuzu daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Bu yolculukta da şüphesiz MAN araçları, bizim için güvenilir bir çözüm ortağı oluyor. Ürettiğimiz ürünlerin yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerimize ulaştırma noktasında da MAN araçlarına güveniyoruz. Bu kapsamda da yeni araç yatırımızda MAN’ı tercih ettik. Bugün de 50 adetlik araç yatırımının ilk kısmını teslim almaktan mutluluk duyuyoruz.”

karadeniz-hadde-celik-man-teslimat3.jpg“Araç ve hizmet kalitesi MAN araçlarını pazarda bir adım öne çıkartıyor”

Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Bölge Satış Koordinatörü Ersoy Öksüz ise, MAN araçlarının her zaman ileri teknoloji, üstün performans, yüksek yakıt tasarrufu ve düşük işletme maliyetleri ile öne çıktığını belirterek, “Tüm bu özelliklere sunduğumuz yüksek standartlardaki müşteri odaklı satış sonrası hizmetlerimiz de eklenince MAN araçları, pazarda bir adım öne çıkıyor. Bunlar da bizi sektörde tercih sebebi yapıyor. Karadeniz Hadde Demir Çelik de gerek üretim gerekse de bu üretimlerinin lojistiği noktasında istikralı bir şekilde büyüyen sektörün güçlü firmalarından bir tanesi. Kendilerinin MAN’ın yol arkadaşlığına duydukları güven, bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.