Kaptanlar Kulübü ve Comvex’ten örnek işbirliği

Kaptanlar Kulübü ve Comvex’ten örnek işbirliği

Kaptanlar Kulübü, Mayıs ayında düzenlenecek Ayın Kaptan Şoförü Ödül törenini Comvex İstanbul 5. Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı'nın 21 Mayıs'taki açılış gününde gerçekleştirecek.

Mayıs ayında düzenlenecek 'Ulaştırma Platformu: Ödül Töreni', Comvex İstanbul ve Kaptanlar Kulübü'nün örnek işbirliğine sahne olacak. Şehirlerarasından kentiçine, servisten turizme tüm sektörü Ulaştırma Platformu çatısı altında bir araya getiren Kaptanlar Kulübü, Mayıs ayında düzenlenecek Ayın Kaptan Şoförü Ödül törenini Comvex İstanbul 5. Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı'nın 21 Mayıs'taki açılış gününde gerçekleştirecek. 

Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği ve Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri'nin de verildiği Ulaştırma Platformu bünyesinde; TOBB Sektör Meclisi, TOFED, TOF, UYOF, IPRU, TTDER, İSTAB, TÖHOB, İETT, İstanbul Otobüs A.Ş. başta olmak üzere sektörün en aktif kuruluşları ile; ödül isim sponsorları OTOKAR, ISUZU, TEMSA, BRIDGESTONE başta olmak üzere sektörün lider firmalarının tepe yöneticileri bir araya geliyor. TÜYAP ve Kaptanlar Kulübü arasında sağlanan işbirliği ile, Ayın Kaptan Şoförü seçilen kaptanların ödüllendirileceği tören, 21 Mayıs 2016 günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde, Comvex İstanbul 5.  Ticari Araçlar, Otobüs ve Tedarik Sanayi Fuarı'nın açılış gününde 14.00'de düzenlenecek.

Kaptanlar Kulübü Mayıs Ayı Ödül Töreni'nin Comvex İstanbul fuarında düzenlenecek olmasıyla ilgili olarak Kaptanlar Kulübü Koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk:

Ulaştırma Platformu Ödül Töreni etkinliğini, sektörün buluşma noktası Comvex İstanbul ile fuarın açılış gününde gerçekleştirerek başarılı bir sinerji yaratma konusunu TÜYAP yöneticileri ile değerlendirdik. TÜYAP yöneticilerinin fuara büyük bir özveriyle hazırlandıklarını gördük. Ulaştırma Platformumuzu oluşturan sektörümüzün kanat liderlerinin de fuara ilgilerini biliyoruz. Bu nedenle, biz de Mayıs ayındaki törenimizi, fuarın açılış gününde yapmaya karar verdik. Sektörün gelişimine yönelik her türlü işbirliğini önemsiyoruz. Bu tarz işbirlikleriyle de sektöre katma değer kazandırmaya devam etmeyi  hedefliyoruz. ' dedi.

TÜYAP İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Mirgün, 'Çalışmalarını takdirle izlediğimiz Kaptanlar Kulübü'nün, 'Ayın Kaptan Şoförü Ödül Töreni'ni, Türk otomotiv sanayinin yerel ve bölgesel pazarlarına açılmasına imkan sağlayan önemli fuarımız Comvex İstanbul’un açılış gününde gerçekleştirerek sektörün tüm taraflarını aynı çatı altında bir araya getirmek istedik. Böylelikle, katılımcılarımıza fuarda hem son model ürün, hizmet, teknoloji, donanım ve yeni ticari fırsatlar sunarken hem de sektörün yapıtaşları insan kaynaklarını onure eden ödül törenine ev sahipliği yapmış olacağız. Bu örnek iş birliğine katkıda bulunan Kaptanlar Kulübü yöneticilerine de teşekkürlerimizi iletiyoruz' dedi.

Ayın Kaptan Şoförü Ödüllerinin verileceği törende ayrıca AKÜ Otobüs Kaptanlığı Bölümü Mezuniyet Töreni, Yaşam Boyu Onur Ödülü Takdimi ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyoruz projesi kapsamında Örnek Firma Ödülü Takdimi düzenlenecek.

ekrem-ozcan---kemal-karayormuk-001.jpg

Kaptanlar Kulübü Koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk

Ulaştırma Platformu Ödül Töreninin programı şöyle:

ULAŞTIRMA PLATFORMU: Ödül Töreni

PROGRAM

21 Mayıs Comvex Ticari Araçlar Fuarı – TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi

14.00 Kokteyl

14:30 Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri Takdimleri

Otokar – Servis Ayın Kaptan Şoförü Ödülü

Isuzu – Turizm Ayın Kaptan Şoförü Ödülü

Temsa – Kentiçi Ayın Kaptan Şoförü Ödülü

Bridgestone – Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförü Ödülü

15:15 Yaşam Boyu Onur Ödülü Takdimi

15:30 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyoruz' Projesi: Örnek Firma Ödülü

15:45 AKÜ Otobüs Kaptanlığı Bölümü 6. Mezuniyet Töreni

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.