Kamyoncuyu şimdi de e-fatura kâbusu bekliyor

Kamyoncuyu şimdi de e-fatura kâbusu bekliyor

“Kamyoncu esnafı uzun yolda araç kullanmaya mı konsantre olacak, e-fatura, web sitesine irsaliye bildirimi, dijital takograf kullanımı gibi kullanımı zor uygulamalarla mı uğraşacak? Kamyoncu esnafının sesine kulak verin !"

Hayatının büyük bir bölümünü yollarda geçiren kamyoncu esnafının 1 Ocak 2020'den itibaren uygulamaya konulan e-fatura sistemine adapte olmasının zorluğuna dikkat çeken Dr. Müzeyyen Şevkin, birçoğunun akıllı telefonu bulunmayan kamyoncu esnafı için daha kolay ve uygulanabilir bir çözüm aranması gerektiğini kaydetti.

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, kamyoncuların sorunlarını dinledi.

Dr. Şevkin, “Kamyoncu esnafı uzun yolda araç kullanmaya mı konsantre olacak, e-fatura, web sitesine irsaliye bildirimi, dijital takograf kullanımı gibi kullanımı zor uygulamalarla mı uğraşacak? Ağır ekonomik kriz ortamında yaşam mücadelesi veren esnafımıza kolaylıklar sağlanması gerekirken yeni yükler bindirilmesi, esnafın kullanımı oldukça zor uygulamalarla karşı karşıya bırakılması yeni sorunlar oluşturuyor. Kabinenin kamyoncu esnafımızın sesine kulak vermesini istiyoruz” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.