Kamyoncular SATSO’da toplanıyor

Kamyoncular SATSO’da toplanıyor

S.S. Doğu Marmara Kamyoncular Birliği, “Karayolu Taşıma Kanunu” ile ilgili olarak SATSO'da bir toplantı düzenleyecek.Toplantıda, yeni düzenlemelerin taşımacılık sektöründe çalışanları nasıl etkileyeceği konusu görüşülecek

S.S. Doğu Marmara Kamyoncular Birliği Üst Birlik Başkanı Ali Dayıoğlu “Karayolu Taşıma Kanunu” ile ilgili olarak, S.S. Doğu Marmara Kamyoncular Birliği’nin ev sahipliğinde düzenlenecek olan toplantına davet etti. Dayıoğlu, toplantıda  2020 yılı itibariyle uygulamaya konulacak olan ‘Taşıma Süresi’ ve ‘Taşınan Malın Teslim Süresi’ konusunun ele alınacağını söyledi. Toplantı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (SATSO) gerçekleşecek. 

Konuyla ilgili bilgi veren Dayıoğlu, “Ulaştırma Bakanlığı’nın yaptığı kanun düzenlemelerinin taşımacılık sektöründe çalışanları nasıl etkileyeceği konusu görüşülecektir. Bu durumdan etkilenecek olan şehrimizde yaşayan 5.000’e yakın meslek mensubunu, meslek kuruluşlarını ve şehrimizin ileri gelen isimlerinin katılımını bekliyoruz” diyerek açıklamada bulundu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.