Kamu tercihi Actros’'tan yana

Kamu tercihi Actros’'tan yana

İmzalanan sözleşmenin ardından, TC Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Müdürlüğü’ nde gerçekleşen teslimat töreni ile 41 adet Mercedes-Benz  Actros...

İmzalanan sözleşmenin ardından, TC Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul Bölge Müdürlüğü’ nde gerçekleşen teslimat töreni ile 41 adet Mercedes-Benz  Actros 3341S/ 6x4/ 3300 Euro4 çekici, Karayolları yetkililerine teslim edildi. Böylece 2007 ihalesinde teslim edilen 80 adet Mercedes-Benz Actros 3341S ile birlikte, TC Karayolları Genel Müdürlüğü’nün envanterindeki Actros sayısı 121’ e çıktı.

19 adedi 34ton kapasiteli ve vinçli, 22 adedi vinçsiz olarak üretilen Mercedes-Benz Actros 3341S çekiciler,  Türkiye genelinde kurumun şantiyelerine ağır iş makinalarının taşınması için kullanılacaklar.

2009 yılında Devlet Malzeme Ofisi kanalıyla Mersin, Ağrı ve Iğdır İl Özel İdare’lerine de satılan Actros 3341S çekiciler, kamu kurumlarının en çok tercih ettiği ağır hizmet çekici tipi olmaya devam ediyor. Mercedes-Benz yetkilileri, Türkiye’ nin farklı coğrafi koşullarında, ağır hizmet ve iklim şartlarında üstün performansı, güvenilirliği ve düşük işletme giderleri ile dikkat çeken Mercedes-Benz Actros 3341S çekicilerin gelecek yıllarda da kamu ve özel kurumlar tarafından tercih edileceklerini öngörüyorlar.

BUS&TRUCK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.