Kamil Koç 10 milyonuncu yolcusunu taşıdı

Kamil Koç 10 milyonuncu yolcusunu taşıdı

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., Ekim ayı itibariyle 2012 yılında 10 Milyonuncu yolcusunu taşımanın mutluluğunu yaşıyor. Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.’nin...

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., Ekim ayı itibariyle 2012 yılında 10 Milyonuncu yolcusunu taşımanın mutluluğunu yaşıyor. Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.’nin bu yıl hizmet verdiği 10 Milyonuncu yolcu, 18 Ekim Perşembe günü 16:00’da Bursa-İstanbul seferinde seyahatini gerçekleştiren Suna Yavuz oldu. Firma, Bursa Otogarı’nda gerçekleştirdiği küçük bir kutlamayla yolcusuna sürpriz yaptı. Suna Yavuz’a Kamil Koç’un 10 milyonuncu yolcu olması sebebiyle hazırlanan hediye, Güney Marmara Bölge Müdürü Sayın Aydın Tokatlı tarafından takdim edildi.

Her yıl yolcu sayısı ortalama %20 oranında büyüyen ve 2011 yılında 10,5 Milyon üzerinde yolcu taşıyan Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. 2012 yılı sonunda ulaşmayı amaçladığı 12,5 Milyon yolcu hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor. Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş, %90’ı iki yaşından daha genç olan ve tekelleşmeye karşı olan politikası gereği ağrılıklı olarak Setra, Mercedes ve Man ve Temsa markalarından oluşan yaklaşık 530 araçlık filosuyla yolcularına hizmet veriyor. Her yıl yaptığı yeni otobüs yatırımlarıyla filosunu gençleştirmeye devam eden Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. 2012 yılının başından itibaren yaklaşık 50 aracı filosuna katarken, ciro olarak da ilk sekiz ayda yaklaşık %37 oranında büyüdü.

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. gelecek 14 yılıyla ilgili olarak ise tüm yatırım ve gelişmesinin ‘’müşteri odaklı’’ olması konusunda çalışmalarına yön veriyor. 100. yılda 3 kıtada hizmete veren bir markaya dönüşmek, Kamil Koç Otobüsleri A.Ş.’nin 100. yıl vizyonunu oluşturuyor.

Kamil Koç Türkiye’nin En Büyük 500 Firması Arasında

Geçtiğimiz yıllarda yapılan birçok araştırmada Türkiye’nin en büyük firmaları arasında gösterilen ve büyüme hızıyla dikkat çeken Kamil Koç Otobüsleri A.Ş., Fortune ve Capital dergileri tarafından 2012 yılında yapılan araştırmalarda Türkiye’nin en büyük 500 firması arasında yer aldı. Listeye giren tek karayolu yolcu taşımacılığı firması olan Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Bursa’nın da en büyük 15 firması arasında.

www.bustruck.net

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.