Kalkavan: “Burası er meydanı”

Kalkavan: “Burası er meydanı”

DTO’nun aylık olağan toplantısında konuşan DTO Başkanı Kalkavan, seçimler hakkında görüşlerini belirterek, “Burası er meydanı, isteyen herkes bu...

DTO’nun aylık olağan toplantısında konuşan DTO Başkanı Kalkavan, seçimler hakkında görüşlerini belirterek, “Burası er meydanı, isteyen herkes bu seçimlerde aday olabilir” dedi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası aylık toplantısında konuşan Metin Kalkavan, Mart ayında yapılacak seçimlerde herkesin demokratik olarak bu seçimlere katılma hakkı olduğunu belirterek, “Burası er meydanı isteyen herkes bu seçimlere katılabilir” diye konuştu.

Metin Kalkavan, “Önümüzde bir seçim var, öncelikle hayırlı olsun. İsteyen herkes aday olabilir. Burası er meydanı. İsteyen gelecek, aday olacak. Demokratik olarak herkesin aday olma hakkı vardır. İsteyen istediği tarafı da tutabilir. Bu kadar net söylüyorum. İsteyen istediği tarafı tutar. Buyurun gelin, hodri meydan. Yeter ki seçim olsun. Konuşma zamanı bize de gelecek, ama daha gelmedi, bekleyin gelecek. Dediğim gibi isteyen istediği tarafı tutabilir. Beyinlerinizi çalıştırıp üretin. Sektöre katkı sağlamak için üretin. Seçimin güzel yanı da budur. Yalnız kırmızı çizgilerimiz var. Sakın belden aşağı inmeyin. İndiğiniz zaman sektöre zarar verirsiniz. O zaman kavgada kimin yumruk yediği hiç belli olmaz. Adaylara hayırlı olsun diyorum. Seçim 15-30 Mart tarihleri arasında yapılacak. Kim istediği tarafta olmak istiyorsa orada olsun” ifadelerini kullandı.

Ücretini ödemeyenler oy kullanamayacak

Seçimlerde oy kullanmak isteyenlerin öncelikle 2 yıl üst üste ödemedikleri aidatlarını ödemelerini gerektiğini söyleyen İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Halim Mete, “Bilindiği gibi kanunumuz iki yıl üst üste borcunu ödemeyen üyeler askıya alınır ve seçim listesinden düşer diyor. Ocak ayının 25’ine kadar ödeyin bu durumda olan üyelerin hepsine yazı gönderildi. Ödemedikleri takdirde o arkadaşlar seçim listelerinden düşer. Siz eğer bu durumdaysanız borcunuzu ödeyiniz, varsa böyle tanıdıklarınız hatırlatınız” ifadesinde bulundu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.