Kaliteli Toplu Taşımaya İlgi Artıyor!

Kaliteli Toplu Taşımaya İlgi Artıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Akçaray Tramvay projesinde toplam 30 bin yolculuk içerisindeki 11 bin yeni yolcunun kaliteli toplu taşıma sistemine geçiş yaptığına da değinildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Kemal Çetin ve yönetim kurulu üyeleriyle de bir araya geldi. Görüşmelerde Kocaeli’deki ulaşımın daha nasıl konforlu olabileceği noktasında görüş alışverişi yapıldı.   

KALİTELİ TOPLU TAŞIMAYA İLGİ ARTIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Toplu Taşıma İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Kemal Çetin ve yönetimiyle olan görüşmesinde yeni ulaşım modelleri başta olmak üzere yürütülen projeler konusunda istişare gerçekleştirildi. Taşımacı esnafıyla birlikte yürütülen projeler konusunda teşekkür eden İşveren Sendikası Genel Başkanı Çetin, açacakları şube için Karaosmanoğlu’ndan destek istedi. Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanı Salih Kumbar’ın da yer aldığı görüşmede, toplu taşıma esnafının işini sevmesi ile kurallara uyması ve araçlarını yenilemek için yatırım yapması gerektiği de vurgulandı. Karaosmanoğlu birliktelikte, “Vatandaşımızın kaliteli toplu taşıma araçlarına teveccühünün arttığını görüyoruz” dedi. Hizmete alınan Tramvay projesinde toplam 30 bin yolculuk içerisindeki 11 bin yeni yolcunun kaliteli toplu taşıma sistemine geçiş yaptığına da değinildi. 

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.