Jungheinrich’ten tek bataryayla iki vardiya

Jungheinrich’ten tek bataryayla iki vardiya

Jungheinrich, hiçbir ara şarj ya da pil değiştirme işlemi olmaksızın yükleme işlemlerinin iki vardiya şeklinde aralıksız sürmesini sağlıyor. Şirketin...

Jungheinrich, hiçbir ara şarj ya da pil değiştirme işlemi olmaksızın yükleme işlemlerinin iki vardiya şeklinde aralıksız sürmesini sağlıyor. Şirketin yeni uygulaması, elektrikli araçlarının büyük bir kısmını kapsıyor.

Batarya devriminin, araçlarının eskiye oranla bugün düşük bir yakıt tüketimine sahip olmasıyla mümkün olduğunu söyleyen Jungheinrich Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Klaus-Dieter Rosenbach, “Bu sadece ticari bir iddia değil, sözümüzün arkasında duruyoruz. Eğer aracınızın bataryası iki vardiyalık süreden daha kısa zamanda biterse, bataryanızı ücretsiz olarak değiştiriyoruz” diye konuştu.

Şirket, elektrikli araçlarının yakıt tüketimini son on yılda yüzde 38 oranında düşürmeyi başardığını açıkladı. Teknolojideki gelişmeler sayesinde enerji tüketiminin gitgide azaldığına dikkat çeken şirket,  elektrikli araçları için daha önce tanıttığı üç fazlı AC teknolojisi sayesinde yükleme ve indirme sırasında enerji tasarrufu sağladıklarını hatırlattı.

Burak GÜNER - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.