Jungheinrich’ten sıfır ekipman kalitesinde ikinci el ürünler​

Jungheinrich’ten sıfır ekipman kalitesinde ikinci el ürünler​

Jungheinrich Pazarlama Sorumlusu Alev Bülbül Zorlu, Türkiye’de ilk kez Logitrans Fuarı’nda tanıtılan sıfır ekipman kalitesindeki ikinci el ürünlerinin büyük ilgi gördüğünü açıkladı.

Jungheinrich Pazarlama Sorumlusu Alev Bülbül Zorlu, lojistik sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı’nı değerlendirdi. Katılımın yüksek olduğu fuarın kendileri için de son derece yoğun ve verimli geçtiğini belirten Zorlu, fuara katılma amaçlarının sadece satış yapmak olmadığını, aynı zamanda Jungheinrich’in ürünlerinin daha fazla kişiye ulaşması olduğunu söyledi. Fuar sırasında yeri iş bağlantıları kurduklarını da anlatan Zorlu, “Emeğimizin karşılığını fazlasıyla aldık diye düşünüyorum. En yoğun ilgiyi Almanya Dresden fabrikamızdan gelen ikinci el ekipmanımız gördü. Bunun dışında fuarda her sene olduğu gibi bu sene de hidrostatik makinemizi sergiledik” diye konuştu.

SIFIR KALİTESİNDE İKİNCİ EL EKİPMAN SUNUYORUZ
Dresden’deki fabrikalarında yenilenen ikinci el ekipmanları, Türkiye’de ilk kez Logitrans fuarında görücüye çıktığını belirten Alev Bülbül Zorlu, son derece olumlu tepkiler aldıklarını anlattı. “Müşterilerimize sıfır ekipmanlardan ayırt edilemeyecek kalite seviyesinde ikinci el ekipman sunuyoruz. Tüm ikinci el ekipmanlar 4 yıldız kalite standardımız uyarınca elden geçirilir ve son kullanıcıya ulaşıyor” diyen Zorlu, 2015 yılını da şu sözlerle değerlendirdi: “2015 yılında Jungheinrich Türkiye olarak ciro, adet ve karlılık anlamında koymuş olduğu tüm hedeflere ulaştık. Ülkemizde yaşanan siyasi belirsizlikler her sektörü etkilediği gibi bize de etkiledi tabi. Fakat siyasi belirsizliğin ortadan kalkmasıyla piyasada hareketlenmeler tekrar başladı. Buda bizi tabi olumlu yönde etkiledi. 2016 yılında da yine büyüyerek zirvede kalmayı hedefliyoruz.”

jungheinrich-toplu.jpg

Burak GÜNER - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.