Jungheinrich, dizel ve LPG’li forkliftlerle zirveye oynuyor

Jungheinrich, dizel ve LPG’li forkliftlerle zirveye oynuyor

2016’yı, piyasaya yeni sunduğu hidrostatik tahrikli dizel ve LPG'li forkliftler ile karşılayan Alman forklift devi Jungheinrich, yakıt tasarrufu ve verimi artıran yeni ürünleriyle Türkiye pazarında zirveye çıkmak istiyor.

Dünya sıralamasında en büyük 3 forklift üreticisinden biri olan Jungheinrich, Türkiye pazarına yeni sunmaya başladığı dizel ve LPG’li forkliftler ile zirveyi hedefliyor. Jungheinrich ürünlerinin dünya forklift klasmanında yıllardan beri ilk üç firma arasında olduğu gibi Türkiye pazarında da çok önemli bir yeri olduğunu söyleyen Jungheinrich Bayi Koordinatörü Cihan Kocatürk, dizel ve LPG’li forklift pazarında da Türkiye’de zirveyi hedeflediklerin söyledi. Kocatürk, “Jungheinrich olarak ürünlerimizin Türkiye ve dünya pazarında kalitesi şüphesiz ki tartışılmaz durumdadır. Bizler de bu bilinç ve sorumlulukla hareket ederek her yıl jungheinrich markasını üst seviyelerde tutmaya çalışıyoruz. Dizel ve LPG li forklift pazarındaki yerimizi üst seviyelere taşıyarak, zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

FARKLI KULLANIM TALEPLERİNE GÖRE UYARLANABİLİYOR
Alman kalitesiyle üretilen sağlam, global kullanım imkanı tanıyan tork konvertörlü dizel ve LPG’li forkliftlerinin, her tür taşımada yüksek performans sunduğuna dikkat çeken Kocatürk, tork konvertörlü forkliftin güçlü yanlarının, özellikle orta ve uzun ölçekli mesafelerde ortaya çıktığını belirtti. Kocatürk, “Tork konvertörlü dizel ve LPG’li forkliftlerimiz, orta ve uzun ölçekli mesafelerde yumuşak ve sarsıntısız başlangıç sürüşü ve orta ve yüksek hızlarda optimum etki derecesi sağlıyor. Almanya da üretilmiş olan Hidrostatik tahrikli dizel ve LPG'li forkliftlerimiz, özellikle hızlı yön değiştirme kabiliyetinde en yüksek performansı sunar. Burada yürütme teknolojisinin güçlü yanları tam olarak ortaya çıkar. Dinamik hızlanma, hızlı geriye dönüş ve hassas sürüş. Beş çalışma programı sayesinde performans en iyi şekilde farklı kullanım taleplerine göre uyarlanabilir” diye konuştu.

jungheinrich-cihan-kocaturk.jpg

DAHA DÜŞÜK YAKIT TÜKETİMİ VE KARBON SALINIMI
Otomobil endüstrisinin modern motorlarının, elektronik kontrolü sayesinde daha yüksek performans sağladığını hatırlatan Kocatürk, bu kombinasyonun sağladığı yakıt tüketimine dikkat çekti. Bir diğer avantajın ise düşük egzoz emisyon oranı olduğunu söyleyen Kocatürk, “Bu oran, katı AB yönetmeliklerinin altında kalır. Dizel forkliftte standart olarak dizel partikül filtresi kullanılır, LPG forkliftte opsiyonel olarak ayarlanmış bir 3 yollu katalizatör mevcuttur” dedi.

YÜKSEK PERFORMANS VE UZUN KULLANIM ÖMRÜ SAĞLIYOR
Yeni forkliftlerin operatör kabinlerinin, fonksiyonel olarak sürücüye özel tasarlandığını söyleyen Kocatürk, güvenlik ve dayanıklılığın da ayrıca bir avantaj sağladığını kaydetti. Kocatürk, sözlerine şöyle devam etti: “Büyük boyutlu çalışma yeri sürücüye özel şekilde uyarlanmıştır. Hafıza fonksiyonlu kademesiz ayarlanabilen direksiyon kolonu ve entegre kol desteği her sürücü boyu için uyarlama yapılmasını sağlar. Her yöne görüş açısı en uygun düzeydedir. Her iki özellik rahat bir çalışma imkanı sunduğu gibi, tüm vardiya boyunca da yüksek performans sağlar. Zorlu kullanımlarda dünya çapında kendini kanıtlamış Kubota motorları düşük devir sayılarında dahi yüksek tork kazandırıyor. Avantajları, yakıt tüketimin azalması ve en aza indirgenmiş ses oluşumu. Bu dayanıklı motorlar özellikle forkliftler için tasarlanmıştır. Bu özellik son derece yüksek emniyet ve uzun kullanım ömrü sağlıyor.”

AYARLANABİLEN AKSLAR İLE YÜKSEK DENGE DEĞERLERİ
Kocatürk, dizel ve LPG’li yeni forkliftleriyle ilgili teknik bilgileri de paylaştı: “Ayarlanabilen iki aks üzerinden tek nokta ayarı vasıtasıyla ana kumanda elemanları çok hızlı ve sezgisel şekilde ayarlanabilir. Bu güveni sağlamakla beraber sağlığı korur, rahat ve uzun saatler çalışılmasına imkan verir. Tavan emniyet cam sayesinde, en kötü hava şartlarında bile ve tüm dış etkenlere karşı koruma sağlar. Yüksek kaliteli aydınlatma, rahat bir çalışma ortamı, hızlı ve güvenli istifleme ve boşaltmaya yardımcı olur. Entegre, aşınmasız lamel frenle etki derecesi açısından optimize edilmiş Jungheinrich dingili, maksimum güvenilirlik ve düşük bakım maliyetleri anlamına gelir. Kapsüllü yapı şekli nedeniyle fren etkisi, çevre şartlarından olumsuz şekilde etkilenmez. Özel Jungheinrich denge ağırlığı tasarımı sayesinde münferit yük merkezi, fiziki açıdan akslar arasında derin şekilde en uygun konumda bulunur. Bu sayede ortalamanın üzerinde yüksek denge ve sürüş güvenliği değerleri elde edilir.

jungheinrich-alev-bulbul-zorlu.jpg

SATIŞLAR, BAYİLİKLERLE BÜYÜYECEK
Dizel forkliftlerde Türkiye genelinde bayi ve servis yapılanması içersinde olduklarını dile getiren Bayi Koordinatörü Kocatürk,  mevcut bayilerinin yanı sıra aralarına yeni katılacak olan bayileriyle birlikte koordineli çalışarak satış rakamlarını üst seviyelere taşıyacaklarını vurguladı. 2015 yılında mevcut bayilerine satış ve servis konusunda eğitimler verdiklerini anlatan Kocatürk, “Kendi iç bünyemizde yapılanmaya giderek  teknik destek hakkında daha sağlıklı adımlar atmaya başladık.2016 yılı için Türkiye’nin her bölgesinde bayilikler vererek hedeflerimizin üstüne çıkmak istiyoruz. Bunun içinde hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Bu etkin çalışmalarımız 2016 yılında da hızla devam edecek. Sektöründeki diğer firmalardan farklı bir çizgide olan firmamız, genç ve eğitimli kadrosu ile güçlü satış-satış sonrası ekibine sahiptir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve onlara daima en iyi hizmeti sunmayı ilke edinen satış ve satış sonrası hizmetlerimiz, alanında uzman ekibiyle müşterilerine hızlı, güvenilir ve müşteri odaklı hizmet vermektedir. Bu anlayışla, Avrupa'da sahip olduğumuz güçlü imajı Türkiye pazarında da oluşturduğumuz düşüncesindeyiz. Gerek kendi içimizde gerekse müşterilerimizle doğru, hızlı ve sağlıklı iletişim kuran, değişime hazırlıklı yapımız ile biz, Jungheinrich Türkiye olarak bu konuda en ideal olanı yapacak şekilde organize olduğumuza inanıyoruz ve bu tecrübemizi sizlerle uzun yıllar paylaşmak istiyoruz. Kuruluşundan bu yana teknolojinin ve yeniliklerin takipçisi olarak kendini geliştirme stratejisi izlemiş olan firmamız yapmış olduğu Ar-Ge çalışmaları neticesinde çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olmuştur. Jungheinrich, Norderstedt, Lüneburg, Moosburg, Landsberg, Dresden, Degernpoint ve Quingpu Shanghai de bulunan 6 üretim fabrikası, 33 ülkede bizzat satış ve servis firması ile dünya çapında 12 binin üzerinde istihdam sağlıyor. Firmamız kendi bünyesinde yer alan teknisyenleriyle mükemmel bir teknik servis desteği vermektedir” ifadelerini kullandı.

Burak GÜNER - LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.