Jet sosyeteye yeni tasarım jet ski

Jet sosyeteye yeni tasarım jet ski

Yat tasarımcısı ve Strand Yachts CEO ’su Kurt Strand, jet skilerin bu kadar yaygınlaşıp sıradan hale gelmesinden şikayet eden yüksek sosyete mensuplarını...

Yat tasarımcısı ve Strand Yachts CEO ’su Kurt Strand, jet skilerin bu kadar yaygınlaşıp sıradan hale gelmesinden şikayet eden yüksek sosyete mensuplarını çok memnun edecek bir tasarıma imza attı.

Şu anda geliştirme aşamasında olan Strand Craft V8 Wet Rod, denizde lüksten taviz vermek istemeyenlere yönelik bir jetli tekne.

4,9 metrelik karbon fiber-epoksi gövdede, 300 beygir güç üreten 5,7 litrelik V8 motor bulunuyor. Aracın jet tahrik sistemi saatte 105 km/65 mil hıza kadar çıkabiliyor. Lüks teknenizde Dom Pérignon ’larınızı soğuk tutmanızı sağlayacak mini bir dolap da bulunuyor.

Diğer eşyalarınızı koymanız için de su geçirmez bir dolap tasarıma dahil edilmiş. İsteğe bağlı olarak teknenizin içini ahşap veya karbon fiberle döşetebiliyor, özel boya veya kaplama yaptırabiliyor, ses sistemi ve GPS taktırabiliyorsunuz. 2014 içinde piyasaya sürülecek olan Wet Rod ’ın fiyatı 49 bin dolardan başlayacak. Tabii Portofino ’da deniz sezonu kapanmadan alabilsek daha iyiydi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.