J plakalı araçlara İzmir yolu açıldı

J plakalı araçlara İzmir yolu açıldı

Manisa'da servis şoförlüğü hizmeti veren J plakalı araç sahiplerinin, İzmir'e taşımacılık yapma önündeki engel, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın verdiği onay ile kalktı.

Manisa Şoförler Odası Başkanı Yusuf Enli, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın, aldığı kararı İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'na gönderdiğini söyledi. Manisa'da yaklaşık 1900 civarında J plakalı servis olduğunu, bunların sadece 1200'ünün çalıştığını belirten Enli, İzmir'e taşımacılık yapılmasıyla birlikte beklemede duran tüm J plakalı araçların faal olacağını söyledi.

Bin 200'ü çalışıyor

Enli, "Bakanlık onay verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile görüştük. Önümüzdeki günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile bir araya gelerek nasıl bir yol izleyeceklerini görüşecekler. İlçelerimizde servis şoförlüğü yapan J plakalı araçlarımız da sınırlarına en yakın bulunan il merkezlerine taşımacılık yapabilecek. Daha rahat ve daha kazançlı günler bizi bekliyor" dedi.

YENİ ASIR

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.