İzmit Seyahat'e TOGİ rotası

İzmit Seyahat'e TOGİ rotası

Temsa Global AŞ tarafından hayata geçirilen; yolcu taşımacılığı yapan firmaların ve bireysel otobüsçülerin, müşteri hizmetlerinden şube sayılarına,...

Temsa Global AŞ tarafından hayata geçirilen; yolcu taşımacılığı yapan firmaların ve bireysel otobüsçülerin, müşteri hizmetlerinden şube sayılarına, sefer uygulamalarından çalışanlarına kadar tüm operasyon ve insan kaynağının gelişimine yönelik uygulamaları kapsayan TOGI projesi, taşımacılık sektöründe hizmet veren firmaların yolunu açıyor. Bu doğrultuda; 23 Ocak 2009’da Temsa Global’in Altunizade yerleşkesindeki protokol imza töreninin ardından proje kapsamına alınan İzmit Seyahat için, şirketin üst düzey yöneticileri ile birlikte stratejik yol haritası hazırlandı.

Stratejik yol haritası öncesinde, TOGİ proje ekibi tarafından mercek altına alınan İzmit Seyahat’in, bilet satışından yolcuların servislerle transferine kadar tüm süreçleri incelendi; süreçlerdeki güçlü yönlerle gelişmeye açık yönler tespit edildi. Süreç analizi çalışmalarına paralel olarak çalışanlara “Çalışan Memnuniyeti Anketi” yapılarak yöneticilerin liderlik özelliklerinden çalışma ortamlarına, motivasyonlarından iş tatminlerine kadar birçok konuda detaylı bilgilere ulaşıldı.

Durum analizi çalışmalarının ardından, TOGİ proje ekibi İzmit Seyahat’in üst yönetimi ile stratejik yol haritası tespit etmek amacıyla 19 Şubat 2009 tarihinde bir araya geldi. Toplantının sonunda, İzmit Seyahat’in 2009 Yılı Stratejik Yol Haritası belirlendi.

TOGi proje ekibinin danışmanlığında gerçekleştirilen stratejik yol haritasının tespiti çalışmasına İzmit Seyahat’ten Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Yönetim Kurulu Üyeleri Hürer Fethi Gündüz, Hakan Orduhan, İzmit Seyahat Genel Müdürü Kerem Birant, İzmit Seyahat Genel Müdür yardımcısı Murat Dilli katıldı.

Toplantının ardından İzmit Seyahat Genel Müdürü Kerem Birant; “Proje ekibinin şirket süreçlerindeki gelişime açık alanlar ve çalışan memnuniyetine yönelik yaptığı analizler, bizlerin bu konuda yapacağı iyileştirmelere ışık tutacak. Çalışanlarımızın memnuniyetinin, müşteri hizmetlerindeki kalitemizi ve müşterilerimizin memnuniyetini daha da artıracağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuyla ilgili olarak TOGİ Proje Yöneticisi Ekrem Özcan; “İzmit Seyahat, kurulalı 7 ay olmasına rağmen kurumsallaşma adına çok önemli çalışmaları başlatmış bir şirket. Yöneticilerin kurumsal sistemlerin önemine inanıyor olması, bu sistemlerin en kısa sürede müşterilerinin memnuniyeti adına kurulmasını istiyor ve azimle çalışıyor olmaları, hem İzmit halkı için hem de sektör için büyük bir kazanç” dedi.

TOGİ projesi Bilkent Üniversitesi Pazarlama Kulübü tarafından Şubat 2008’de düzenlenen “En İyi Pazarlama Projeleri” yarışmasında ‘En İyi Müşteri Odaklı Proje’ ödülünün de sahibi olmuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.