İzmir'e 'kruvaziyer' ilgisi

İzmir'e 'kruvaziyer' ilgisi

İzmir Ticaret Odası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Demirtaş'ın Miami Seatrade Kruvaziyer Kongre ve Fuarı'nda görüşerek davet ettiği Happy Cruises...

İzmir Ticaret Odası'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Demirtaş'ın Miami Seatrade Kruvaziyer Kongre ve Fuarı'nda görüşerek davet ettiği Happy Cruises Şirketi'nin Genel Müdürü Miguel Munir ve Alım Müdürü Bienvenido Martinez Echeverria, İzmir'e gelerek incelemelerde bulundu.

Demirtaş, görüşmeler sonucunda, İspanyol yolcu taşıyan 800 kişilik geminin 10 seferini İzmir'e düzenleme kararı alındığını belirterek, açıklamada şu bilgileri verdi:

?İzmir, kruvaziyer şirketlerinin ilgi odağı haline geldi. Miami'de katılımcı firmalara 'Gemilerinizin rotasını İzmir'e çevirin, Güzel İzmir sizi bekliyor' dedik.

Amacımız İzmir'i tanıtırken yeni gemilerin, yeni şirketlerin İzmir'e sefer yapmasını sağlamaktı. Bay Munir ile yapılan görüşme esnasında 10 yeni gemiyi de İzmir'e bağladık. Kısa bir süre içerisinde İzmir'e gelerek incelemelerde bulundular ve son derece olumlu izlenimlerle ayrıldılar. Önümüzdeki süreçte de, kruvaziyer firmalarının İzmir'e olan ilgisinin artarak devam edeceğine inanıyoruz.?

Demirtaş, yeni destinasyonların tartışıldığı uluslararası kruvaziyer kongre ve fuarlara katılarak İzmir'i tanıtmaya ve firmalarla görüşmeye devam edeceklerini kaydetti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.