“İyi sürücü”ye Zorunlu Trafik Sigortasında %50 indirim kesinleşti

“İyi sürücü”ye Zorunlu Trafik Sigortasında %50 indirim kesinleşti

Hasarsızlık basamağına göre yüzde 50’ye varan indirimli Zorunlu Trafik Poliçesi’ne ilave olarak sigortaladım.com, ücretsiz çekici hizmeti sunuyor

Kullanıcıların ihtiyaçlarına en uygun sigorta teklifini online ve çağrı merkezi kanalları üzerinden karşılaştırmalı olarak alabilecekleri ve seçtikleri ürünü hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde satın almalarını sağlayan sigortaladım.com, Zorunlu Trafik Sigortası Poliçesi alımında ek avantajlar sunmaya devam ediyor.

Zorunlu Trafik Sigortası’na yönelik hazırlanan yeni yönetmeliğe göre iyi sürücüler ödüllendirilirken poliçelerini sigortaladım.com platformundan satın alan kullanıcılar da ücretsiz çekici hizmeti ve pek çok farklı avantajlardan yararlanabiliyorlar.

15 Nisan 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle Zorunlu Trafik Sigortası prim ödemelerinde iyi sürücünün ödüllendirildiğini belirten sigortaladım.com Genel Müdür Yardımcısı Orçun Kızıltepe, “Düzenlemeyle birlikte sürücülerin poliçe performansı, en iyi 8 ve en kötü 0 olmak üzere 9 basamak üzerinden değerlendirilecek. Sürücüler, kazasız geçirdikleri her poliçe yılı için bir basamak yukarı çıkacaklar ve 8’inci basamakta yer alan sürücüler, poliçe yenileme döneminde yüzde 50 indirime sahip olacaklar. 0 basamağında yer alan kullanıcılarsa poliçelerini yüzde 200’lük artı bedelle yenileyecekler. 20’den fazla sigorta şirketinden teklifleri en hızlı ve doğru şekilde karşılaştırıp müşterilere sunan platform olarak biz de kullanıcılarımıza ek faydalar sağlama konusunda önemli işbirlikleri, kampanyalar ve katma değerli hizmetleri sunmaya devam ediyoruz. Zorunlu Trafik Sigortası Poliçesi’ni platformumuzdan satın alan müşterilerimize ücretsiz çekici hizmetinin yanı sıra güncel kampanyalarımızdan da yararlanmalarını sağlıyoruz” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.