Iveco'dan Kılıçlar’a 4 adet Stralis Hi-Way çekici

Iveco'dan Kılıçlar’a 4 adet Stralis Hi-Way çekici

Iveco’nun Mersin ve Adana yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv Atak Gümrükleme ve Nakliyat firmasına 4 adet Stralis Hi-Way çekici teslim etti. Mersin’den...

Iveco’nun Mersin ve Adana yetkili satıcısı Kılıçlar Otomotiv Atak Gümrükleme ve Nakliyat firmasına 4 adet Stralis Hi-Way çekici teslim etti.

Mersin’den Avrupa, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetlerine  hizmet veren lojistik sektörünün önde gelen firmalarından olan Atak Gümrükleme Nakliyat firması yine yeni çekici alım tercihini Iveco markasından yana yaptı. Bu teslimat ile firma bünyesindeki Iveco marka çekici sayısı 19 adete ulaştı.

Kılıçlar Otomotiv Mersin tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Atak Nakliyat Firması ortaklarından Hamit Ekerer ile Osman Ekerer katıldılar. Firma ortakları törenin ardından yaptıkları açıklamada ise Yılın Kamyonu ödülünü alan, üstün donanıma sahip, ekonomik, yaygın servis ve satış sonrası hizmetleri ile araç alım tercihlerini  Iveco marka Çekiciden yana yaptıklarını ve bundan sonra da yapacaklarını ifade ettiler.

Kılıçlar Otomotiv Mersin tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Atak Nakliyat. Firmasının ortaklarının yanı sıra  Kılıçlar Otomotiv yönetim kurulu başkanı Vahdettin Kılıç, genel müdür Kurtuluş Saylam, genel müdür yardımcısı Kenan Kılıç ile ağır vasıta satış müdürü Hasan Kayın katıldı.

Törenin sırasında Kılıçlar Vahdettin Kılıç tarafından Atak Nakliyat firma ortağı Hamit Ekerer’e teslimat gününün hatırasına bir plaket verildi..

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.