IVECO, üstyapıcılarla buluştu

IVECO, üstyapıcılarla buluştu

IVECO, Türkiye’deki üst yapıcıları, Afrika ve Orta Doğuda üst yapıcılık faaliyetlerini kolaylaştırmak için oluşturulan yeni organizasyonu paylaşmak için bir araya topladı.

IVECO Türkiye, Türkiye’deki üst yapıcıları 11 Temmuz’da İstanbul’da bir araya getirdi. Etkinlik, iki yılda bir gerçekleşen ve en son Kasım’da düzenlenen IVECO üst yapıcı etkinliğinin devamı ve katılımcılara Afrika ve Orta Doğu pazarlarında yeni fırsatları sunma amacını taşıyor.

Etkinliğe 108 üst yapıcı katıldı. Katılımcıların %70 civarı hafif ve orta sınıflarda uzmanlaşmış olup, kapalı kasadan, yol temizleme ve atık yönetimi gibi üst yapılara uzanan farklı üst yapılar üretiyolrar. %30’luk kesim ise ağır sınıfta uzman, mikserler, damperler ve treylerler gibi üst yapılar sunuyorlar.

IVECO Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Tansu Giz, konuşmasında şunları söyledi: “Bu etkinliği, 2018 ve 19’da iki yıl üst üste küçülen Türkiye ticari araç pazarı için üst yapıcılara yurt dışında yeni fırsatlar sunmak amacıyla düzenledik. Bugün buradaki varlığınız, IVECO’yla olan işbirliğinizi güçlendirmeye olan bağlılığınızın ifadesidir.”

Tansu Giz daha sonra IVECO Türkiye’nin pazardaki artan performansından bahsetti: Şirket, 3,5 ton ve üstü segmentde üçüncülüğe yerleşirken 2019 yılında şu ana kadar yıllık bazda üstün bir performans sergiledi.

Toplantıya ayrıca IVECO’yu temsilen orta ve ağır segment Ürün Müdürü Fabio Bonifacino, Özel Filo Müşteriler Birimi müdürü Andrea Scollo ve Üst Yapıcılar İlişki Yöneticisi Giuseppe Cariello katılarak Afrika ve Orta Doğu Bölgesi için yeni organizasyonel yapıyı açıklayıp söz konusu pazarlarda mevcut olan ürünleri sundular. Oturum sonunda üst yapıcılar soru sorma ve geri bildirimlerini sunma fırsatı buldular.

IVECO Türkiye, aynı zamanda üst yapıcılar için güncellenen, IVECO’nun teknik çizimleri ile modele ve versiyona göre üst yapılara yönelik kılavuzlarını barındıran websitesini de sundu.

Toplantı, Daily, Eurocargo, Stralis X-Way ve Trakker’dan oluşan tüm ürün gamının gösterildiği  bir turla sona erdi. IVECO, son modelleri Türk ve Avrupa pazarlarına eşzamanlı olarak sunulan tam bir hafif, orta ve ağır araç yelpazesi sunuyor. Bu, IVECO’nun çekirdek değerleri olan Sürdürülebilirlik, Toplam Sahiplik Maliyeti, Teknoloji ve müşterileriyle olan İş Birliğinin bir sonucu.

iveco-ustyapicilar-(2).jpgiveco-ustyapicilar-(3)-001.jpgiveco-ustyapicilar-(4).jpgiveco-ustyapicilar-(5)-001.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.