IVECO Bayisi Özgözde'den yeni tesis

IVECO Bayisi Özgözde'den yeni tesis

18 yıldır başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Iveco yetkili satıcısı ve servisi Özgözde Otomotiv yeni tesisini  düzenlenen bir tören ile hizmete...

18 yıldır başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Iveco yetkili satıcısı ve servisi Özgözde Otomotiv yeni tesisini  düzenlenen bir tören ile hizmete açtı.

Törende konuşma yapan Iveco Araç Yönetim Kurulu Başkanı Maurizio Manera şunları söyledi; “ Biz Iveco Türkiye olarak hızlı büyüyen bir bayi teşkilatına sahibiz, son 5 yılda bayi satış teşkilatımız % 70 oranında büyümüştür. Bu büyümede Özgözde’nin katkısı büyüktür. Sadece Özgözde son 5 yılda 4 yeni tesisini hizmete sunmuştur, bu yıl da yeniden yapılanma çalışmalarımız çerçevesinde Özgözde’nin  gördüğünüz yeni, modern tesisini hizmete sunuyoruz. Amacımız hem ürün hem hizmet anlamında tüm gücümüz ile  müşteriye daha yakın olmak.

Ben sayın Erol Arslan ve ailesine bu modern tesisi inşa ederek Iveco’ya olan inancını gösterdiği için teşekkür ediyorum. Ayrıca her yeni açılan, yenilenen tesis o bölgenin gelişimine katkıda  bulunmaktadır. Eskişehir’de olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz, Eskişehir Türkiye’nin en gelişmiş şehirlerinden biri, Türkiye’nin modern yüzü”

Daha sonra söz alan Özgözde Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erol Arslan ise “biz Iveco’nun güçlü geleceğine inanıyoruz ve bugün yeni tesisimizi Iveco’nun en yeni ürünleri ile tanıtmakdan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Törende Özgözde Yönetim Kurulu Başkanı Erol Arslan Manera’ya günün anısına bir plaket takdim etti. Çok sayıda davetlinin hazır olduğu törende Erol Arslan, Maurizio Manera ve Eskişehir ilçe belediye başkanları kurdela keserek tesisin açılışını yaptılar.

Toplam 15,000 m2 açık alana sahip olan Eskişehir tesisi 3700 m2 kare kapalı alana sahip.

IVECO Bayisi Özgözde'den yeni tesis

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.