İÜ Lojistik Zirvesi 8. kez buluşturuyor

İÜ Lojistik Zirvesi 8. kez buluşturuyor

 KALDER, UND, UTİKAD, DTD, PETDER, İŞ DÜNYASI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA DERNEĞİ gibi sektörel kuruluşların ve GREENPEACE AKDENİZ, WWF TÜRKİYE...

 

KALDER, UND, UTİKAD, DTD, PETDER, İŞ DÜNYASI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA DERNEĞİ gibi sektörel kuruluşların ve GREENPEACE AKDENİZ, WWF TÜRKİYE gibi aktivist kuruluşların desteği ile bu dönem 8. kez düzenlenecek zirve, çevre konseptiyle çıkaracakları"ECOLOGISTICAL - THINK LOGICALLY" adlı dergi çalışmalarının da paralelinde "Yeşil Çevre - Yeşil Lojistik ve Sürdürülebilir Gelişme" konusunda ve KSS odaklı bir çalışma ile gerçekleştirecek. Öğrenciler, etkinliklerinde dünyanın önde gelen devlerini en iyi şekilde ağırlamak için hazırlandılar. Aynı tarihlerde gerçekleşecek olan "İstanbul Üniversitesi Bahar Şenlikleri" ile de etkinliğin bir festival havasına dönüşmesi bekleniyor.

Sektörünün ilk ve en köklü öğrenci kulübü İstanbul Üniversitesi Lojistik Kulübü'nün, dikkat çekmek istediği temel konulardan birini, dünya kaynaklarının tüm insanlığa ait olduğu gerçeğinin ihmal edildiği düşüncesi oluşturuyor. İstanbul Üniversitesi Lojistik Kulübü, dikkatleri bu konu üzerine çekerek ortak bir bilinç grubu oluşturmayı amaçlıyor.

Organizasyonda öne çıkan konu başlıkları

**Sürdürülebilir Gelecek İçin Sorumluluk Alma (KALDER, ECZACIBAŞI, BAYER, THY, COCA COLA HAYATA+)

**Yeşil Lojistik ve Yeşil Lojistik Uygulamaları ( UTİKAD, DHL SUPPLY CHAIN, MAERSK LINE, BORUSAN LOJİSTİK, CONMAR LOJİSTİK)

**Küresel İklim Değişikliği ve "Karbon Ayak İziniz" (GREENPEACE AKDENİZ)

**Çevreci Demiryolu ve Çevreci Demiryolu Uygulamaları (DTD, OMSAN LOJİSTİK, EKOL LOJİSTİK, MARS LOGISTICS, TÜRKON, KALE GRUBU)

**Çevremize Karşı Sorumluluk Taşıyoruz. (UND, MARS LOGISTICS, DAF TIRSAN, DB SCHENKER ARKAS, BORUSAN LOJİSTİK, ALIŞAN EXCEPTO)

**Ağaçta Alkışlanacak Proje (PETDER)

**Sürdürülebilir Kalkınma Yaklaşımları ve Yaşayan Örnekleri (İŞ DÜNYASI VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA DERNEĞİ)

**IRU Ödül Töreni

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.