Isuzu'nun Busworld sürprizi

Isuzu'nun Busworld sürprizi

Dünyanın en eski ve saygın Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı BUSWORLD'un Türkiye versiyonu BUSWORLD TURKİYE" nin yıldızı Anadolu...

Dünyanın en eski ve saygın Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı BUSWORLD'un Türkiye versiyonu BUSWORLD TURKİYE" nin yıldızı Anadolu Isuzu olacak.Yenilen otobüs ailesi ile büyük çıkış yapan Anadolu Isuzu  belediyeler için tasarladığı NOVOCITI ve NOVOCITI ULTRA ile fuarda büyük bir sürpriz yapacak.

Merkezi İsviçre de olan Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği IRU işbirliği ve Türkiye Otobüsçüler Federasyonu TOFED'in destekleri gerçekleşen fuarda yurtdışından gelecek 40 kadar gazeteciyi de ağırlayacak olan Anadolu Isuzu    açılış gününde vereceği kokteylde de  yerli ve yabancı sektör liderlerini bir araya getirecek..

 Teknolojik alt yapı sayesinde  Türkiye"de Euro 4 emisyonlu modellerini hazırlayan  ilk  marka olan  Anadolu Isuzu,   Busworld Türkiye de  Euro 4 emisyonlu araçlarını sergileyecek.

Dünya çapında çevreye duyarlı ve yakıt sarfiyatı düşük dizel motorlar üretmekteki başarısıyla tanınan Isuzu Motors"un teknolojik altyapısı, Türk mühendislerinin tasarım gücü ve yaratıcılığı ile Türkiye ve Avrupa pazarlarının beklentilerini kolaylıkla karşılıyor.

Anadolu Isuzu  A05 Hol"deki,   02 no"lu standında, “Hodri Meydan” sloganıyla Türkiye lansmanını yaptığı NOVO,NOVO LUX, NOVO ULTRA modelleri ve NOVO ailesinin 7m segmentindeki yeni halk tipi toplu taşıma aracı NOVOCITI ve NOVOCITI ULTRA "yı da müşterilerinin beğenisine sunacaktır. Novo Std"da 155 Bg ve Novo Lux&Ultra "da 190 Bg lik Euro-4 emisyonlarını sağlayan Isuzu motorlarıyla daha güçlü, daha ekonomik ve daha çevreci. Euro-4 emisyonlarını sağlarken DPD filtreleme sistemini kullanan Isuzu Motoru, ekstra katkı maddesine ve maliyetine gerek duymaz,sıcaklıktan etkilenmez ve bakım kolaylığı ile müşterisine kolaylık sağlar. Yeni Isuzu Novo boyutlarında, araç uzunluğu, genişliği ve yüksekliği arttı. Büyüyen araç boyutları sayesinde kapı genişlikleri, iç yükseklik, koridor genişliği ve yolcu koltuğu diz mesafeleri de yükselmiş oldu. Dolayısıyla Isuzu Novo kullanıcısı ve yolcuları çok daha ferah ve rahat bir atmosferde yolculuk etme imkanı bulmuş olacaklar. Donanım ve konfor olanakları açısından Novo modellerinde sürücü dashboard kliması, fan üflemeli sıcak hava kanallı kalorifer sistemi, uzaktan kumandalı ön kapılar, zaman ayarlı ve elektrik kumandalı rezistanslı boynuz tipi ayna, havalı sürücü koltuğu, şoför ünitesi üzeri kilitli dolap, hostes koltuğu ve AM/FM CD çalarlı radyo standart ekipman olarak sunulmaktadır.

NOVO ailesinin 7.4 m uzunluğunda yepyeni toplu taşıma araçları NOVOCITI ve NOVOCITI ULTRA ile şehiriçi toplu taşımada güvenilir ve ekonomik çözümler sunmaktadır. NOVOCITI modeliyle; 2001/85 Avrupa Direktiflerine tam olarak uygun bu modelde engelliler için engelli rampası, düşük basamak yüksekliği gibi tüm regülasyonlar sağlanmıştır. Arka havalı süspansiyon sistemi sayesinde araç 60 mm alçalarak engelli kişilerin kolay iniş ve binişi sağlanmaktadır. NOVOCITI ULTRA ile de arkası düz taban bir araç tasarlanmış ve müşterisinin beğenisine sunulmuştur. Güvenlik açısından da tüm NOVO ailesinde olduğu gibi NOVOCITI VE NOVOCITI ULTRA"da ABS,ASR ve Immobilizer standart olarak sunulmaktadır

 Anadolu Isuzu, 9m segmentinde CITIMARK modeliyle de şehiriçi toplu halk taşımacılığına hizmet vermektedir. Arkadan motorlu tasarımı ile 9 metrelik CITIMARK, ferah içyapısı ve rahat iniş binişi sağlayan geniş kapılarıyla sürücüsüne kolaylık, yolcusuna konfor sağlar. CITIMARK kalitesi dünyaca kabul edilen 209 beygirlik Isuzu motoru ile daha güçlü, daha ekonomik ve daha çevreci. Euro-4 emisyonlarını sağlarken DPD filtreleme sistemini kullanan Isuzu Motoru, ekstra katkı maddesine ve maliyetine gerek duymaz,sıcaklıktan etkilenmez ve bakım kolaylığı ile müşterisine kolaylık sağlar. Değişken kanatçıklı turbo dizaynıyla düşük devirlerde yüksek tork elde eden teknolojik motorda geliştirilmiş EGR (egzos gaz geri dönüşüm) sistemi kullanılmaktadır.2 farklı versiyonuyla müşterilerinin beğenisine sunulan CITIMARK,.75 kişilik yolcu kapasitesi ve çeşitli koltuk dizilimi varyasyonlarıyla, her türlü isteğinize karşılık verir.CITIMARK, ABS ve ASR fren sistemleri; ön ve Arka disk frenleri; Vakum tahrikli egzoz freni ile kullanıcısına üstün bir güvenlik standardı sunar.

Anadolu Isuzu"nun otobüs grubunda amiral gemisi, ihracat lideri küçük otobüsü TURKUAZ"ın dış görünüşü ve iç dizaynı yenilendi. TURKUAZ"ın Isuzu motoru 1600-2600 rpm"de 190 beygirlik güç üretiyor. Isuzu motoru ile daha güçlü, daha ekonomik ve daha çevreci. Euro-4 emisyonlarını sağlarken DPD filtreleme sistemini kullanan Isuzu Motoru, ekstra katkı maddesine ve maliyetine gerek duymaz,sıcaklıktan etkilenmez ve bakım kolaylığı ile müşterisine kolaylık sağlar. Değişken kanatçıklı turbo dizaynıyla düşük devirlerde yüksek tork elde eden teknolojik motorda geliştirilmiş EGR (egzos gaz geri dönüşüm) sistemi kullanılmaktadırYeni TURKUAZ, şık iç dizaynı ve yeni ekipmanlarıyla kullanıcısına ve yolcularına daha fazla konfor sunmayı hedefliyor.Yenilenen TURKUAZ; büyültülen ön camı, daha çekici ön ızgaraları, xenon farları ile şimdi çok daha şık ve modern bir görünümle piyasaya çıkıyor.Güvenlik açısından da bir çok yenilik yapılan TURKUAZ" da, ABS ve ASR fren sistemi, arka havalı süspansiyon sistemi ve ön/arka disk frenleri standart olarak sunulmaktadır. Günümüzde lüks binek araçlarda güvenlik açısından vazgeçilmez bir ekipman olan Immobilizer, TURKUAZ otobüslerimizde de standart ekipman olarak Isuzu müşterilerine sunuluyor.

İhracat lideri

Anadolu Isuzu, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere 22 ülkeye ihracat yapıyor.  ürettiği tüm küçük otobüslerin üçte birinden fazlasını ihraç eden Anadolu Isuzu 1994 yılından  günümüze  kadar 50 ülkeye, 10,000 den fazla küçük otobüs ihracatı gerçekleştirerek 2004"ten beri ihracat satış lideri konumundadır.


Şu ana kadar ürettiği 30,000 "den fazla küçük otobüsle 2005"ten beri midibüs üretiminde de ihracat lideri konumunda olan Anadolu Isuzu, 2009 yılında toplam yapılan küçük otobüs ihracatının yüzde 50"sinden fazlasını gerçekleştirerek liderliğini açık ara devam ettiriyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.