Isuzu'dan İnegöl'de dev teslimat

Isuzu'dan İnegöl'de dev teslimat

İnegöl Belediyesi Halk Otobüsleri İşletmesi’nin, Anadolu Isuzu’dan aldığı 40 Urban modeli midibüs, düzenlenen törenle teslim edildi. Bursa İnegöl...

İnegöl Belediyesi Halk Otobüsleri İşletmesi’nin, Anadolu Isuzu’dan aldığı 40 Urban modeli midibüs, düzenlenen törenle teslim edildi.

Bursa İnegöl Belediye Başkanı  Alinur Aktaş  “Üstün özelliklere sahip, Isuzu araçlarıyla halkımıza hizmet vermekten mutluluk duyacağız“ dedi. Törene AKP Bursa Milletvekili  Sedat Kızılcıklı da katıldı.

Törende konuşan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay Anadolu Isuzu’ nun, Türkiye midibüs ihracatının yüzde 60’ını gerçekleştirdiğini belirtti. Tamay daha sonra şunları söyledi: “20 milyon adet üzerinde motor üretmiş olan, dünyada hafif ticari dizel motorları en çok üreten ve satan, motor teknolojisinde lider olan markamızın bayrağını, Türkiye’de taşıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Avrupa’nın en çok otobüs üretimi ve ihracatı yapan ülkesi olan Türkiye’de en fazla, küçük otobüs ihracatı yapan şirketiz.  Anadolu Isuzu olarak; Türkiye’de küçük otobüs üretiminin yüzde 44’ünü gerçekleştirirken, 10 aylık OSD verilerine göre, küçük otobüs ihracatının da % 68’ini gerçekleştirmekteyiz. Isuzu, yurtiçi küçük otobüs pazarında % 35 pay ile lider konumda iken; yine küçük otobüs toplu taşıma segmentinde de % 51 ile pazar lideri konumunda yer alıyor. Araçlarımızı sadece üretip satmakla kalmıyoruz, bunların şehir içinde kullanımında da yardımcı oluyoruz.”

Tamay’ın konuşmasından sonra kürsüye gelen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, büyük bir heyecan içinde olduğunu ifade ederek, “Araçların üstün özellikleri, Anadolu Isuzu’nun, sektördeki liderliğini daha iyi anlatıyor. Türk-Japon ortaklığında, 25 yıllık beraberliğin kalitesiyle  ulaşılan üstün özelliklerle donatılmış araçlarımızla, halkımıza hizmet etmekten onur duyuyoruz” diye konuştu.

AKP Milletvekili  Sedat Kızılcıklı da “25 yıllık Türk-Japon ortaklığı ile Anadolu Isuzu, sektörün  lokomotifi haline gelmiştir ve öncü olarak kalitesini ortaya koyduğu bu araçlar artık İnegöl halkına hizmet edecektir. Belediye başkanımıza ve Anadolu Isuzu’ya teşekkür ediyor, bu beraberliklerinin diğer illerimize de örnek olmasını diliyorum“ dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.