Isuzu, İDEF'te göz dolduruyor

Isuzu, İDEF'te göz dolduruyor

Geniş araç yelpazesine sahip olan Anadolu Isuzu’nun, savunma sanayi alanında kullanılan Zırhlı Novo, Double Cab İtfaiye ve yenilenen üst yapısı ile Jandarma...

Geniş araç yelpazesine sahip olan Anadolu Isuzu’nun, savunma sanayi alanında kullanılan Zırhlı Novo, Double Cab İtfaiye ve yenilenen üst yapısı ile Jandarma D- Max araçları ilk kez sergilendi.

Teknolojik alt yapısı sayesinde kamyondan kamyonete, küçük otobüsten pick-up a kadar geniş araç yelpazesine sahip Isuzu, Türk mühendislerinin tasarım gücü ve yaratıcılığı ile her ihtiyaca uygun araçlar üretmeye devam ediyor.  

Zırhlı Novo Ultra İle Tam Koruma

Mono blok zırhlı olarak imal edilen NOVO dışarıdan bakıldığında otobüs görünümü ile zırhlı araç kimliğine büründü.  Zırh sacı (6 mm-6.5 mm), aracın camları (22 mm) ile birlikte 7.62x51 Nato normal mermilere karşı koruma sağlayan Novo Ultra otobüsünde yan gözetleme camlarının altında, saldırı durumunda cevap verebilmek için atış mazgalı bulunuyor.

MKE tipi el bombasına karşı dayanıklı kompozit malzemeden imal edilmiş Novo Ultra küçük otobüsünün araç lastikleri patlasa bile aracın durmaması için “run flat” sistemi ile koruma altına alındı.

Geri dönüş kamera sistemi ve gizli sirenin mevcut olduğu araç, yaşam alanı seyahat halinde 7.62x51 Nato normal seviyesindeki ateşli silahlara ve MKE tipi el bombasının parça tesirine karşı tam koruma sağlıyor.  






LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.