Isuzu araç teslimatlarına damga vurdu

Isuzu araç teslimatlarına damga vurdu

İzmir’in güçlü kuruluşları filolarını Anadolu Isuzu’ nun şampiyon lakaplı N serisi kamyonları ile yenilemeye ve büyütmeye devam ediyor. Şimşek...

İzmir’in güçlü kuruluşları filolarını Anadolu Isuzu’ nun şampiyon lakaplı N serisi kamyonları ile yenilemeye ve büyütmeye devam ediyor. Şimşek Gıda, Zabunoğlu, Balkan Süt ve Aydem &Gediz Elektrik’e toplam 156 N Serisi Kamyon ve kamyonet teslimatları hafta başında yapılan törenlerle tamamlandı.

Anadolu Isuzu  İzmir bayii Erdiloğlu  otomotiv tarafından satışı gerçekleştirilen araçların  teslimat törenlerine Erdiloğlu şirketler grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan ERDİL ,Satış ve Pazarlama Müdürü Erdal DEMİR, Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Tunç Karabulut, Pazarlama Şefi Demir Dikmen, Kamyon Satış Şefi Atakan Gürler ve Kamyon Bölge Satış Sorumlusu Umut Akın katıldı.

Gelişen Gıda Sektöründe Isuzu’nun N Serisi kamyonlarının müşteri tercihinde açık ara önde olduğunu ifade eden Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay,  törenlerde yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

“Müşterilerimizin de ifade ettiği gibi tercih edilme nedenimiz, özelliklerimizle rakiplerimizin çok önünde olmamız. Dayanıklılığı, güçlü motoru ve yakıttaki tasarrufu ile N serisi kamyonlarımız pazarın şampiyon lakabını almaya kazanmıştır. Müşterilerimizin sadece satış değil satış sonrası hizmetlerimizden de memnun kalmaları bizim için son derece önemli. Türkiye çapında 120 servis noktasında verdiğimiz servis hizmetiyle müşterilerimizin her an her yerde yanındayız. Bu da bizim ayrıcalıklarımızdan en önemlisidir diyebiliriz.”

ŞİMŞEK GIDA

İlk teslimat Şimşek Gıda’nın tesislerinde gerçekleştirildi. Coca Cola’nın Ege ve Akdeniz Bölgesindeki dağıtımını gerçekleştiren Şimşek Gıda’nın filosunun tamamını Anadolu Isuzu ile yenilediklerini söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şimşek, “İhtiyacımızı karşılayacak en iyi ürünü seçmek durumundayız. Yaptığımız çalışmalara eşdeğer hizmet verecek, yükümüzü taşıyacak ekonomik özellikleriyle bizi yolda bırakmayacak avantajları  ile Isuzu araçları tercihimiz oldu” dedi.

ZABUNOĞLU

Isuzu araç teslimatlarına damga vurdu

Günün diğer teslimatı yılların markası Kula Doğal Maden Suyu’ nun sahibi olan Zabunoğlu firmasına yapıldı. 3 adet NPR 3D kamyonu teslim alan şirket başkanı Kemal Zabunoğlu, burada basına şirketi ile ilgili bilgi verdi. Isuzu’nun, Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirten Kemal Zabunoğlu şunları söyledi;

“Isuzu bizim için vazgeçilmezdir. Isuzu güvendir. Satış ve satış sonrası noktalarıyla bize en iyi hizmeti veren bir markadır.42 yıllık geçmişe sahip kuruluşumuzun ürünü olan Maden suyumuzun bütün Anadolu’ya dağıtımı Isuzu kamyonları ile yapılmaktadır. Satışını gerçekleştirdiğimiz 18 çeşit ürünümüz Isuzu’ nun kamyonları ile Anadolu’ya taşınmaktadır.“

Günün en önemli teslimatlarından biri de, Aydem&Gediz Elektrik’in Bornova tesislerinde gerçekleşti.

Isuzu araç teslimatlarına damga vurdu

110 adet N serisi kamyon ve 30 adet D MAX 4x4 Pick-up alımı ile rekora imza atan Aydem & Gediz Elektrik’in Elektrik YETKİLİSİ AHMET ARI son partide alınan ev ve iş yerlerine hizmet için kullanılacak kepçe aparatlı Isuzu kamyonları ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

Isuzu kamyonlarının güvenilirliğinden söz ederek Isuzu servislerinin başarısına da dikkat çeken İzmir Bölge müdürü Mehmet Buharlıoğlu, 30 adet D- Max’in zor koşullarda başarı ile kullanıldığını, yılsonunda büyük bir parti kamyon alımı daha yapacaklarını belirtti.

BALKAN SÜT

Günün son teslimatı Gıda sektörünün başarılı markası BALKAN Süt ve Süt ürünleri’ne yapıldı. Şirket sahibi Halil Durmaz,  Isuzu’nun N serisi kamyonları ile filolarını genişlettiklerini, ilk planda aldıkları 15 adet kamyonla İç Anadolu ve İstanbul’a ürün sevkiyatına başladıklarını söyledi.

NAK KARGO

Hafta içinde bir teslimat da Nak Kargo’ya yapıldı. Yılbaşından bu yana  aldıkları  kamyon ve kamyonet sayısının 40  bulduğunu ifade eden Nak Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Erdem, “En son partide 10 adet araç alımımız gerçekleşti Araçlarımızı ağırlıklı olarak yurtiçi ve İzmir şehir içinde kullanıyoruz. Erdiloğlu Otomotiv ile kurulan yıllara dayalı diyaloğumuzla filolarımızı Isuzu’nun N Serisi kamyon ve kamyonetleri ile gençleştirdik. Güçlü yapısı ve ekonomikliği ile  bize fazlasıyla katkı sağlayan N Serisi kamyonların alımına devam edeceğiz “ dedi.

Antalya’ya Anadolu Isuzu Dopingi

Yeni nesil araçları ve son teknoloji üretimleriyle yolcu taşımacılığı sektörünün lideri Anadolu Isuzu, Türkiye’nin Turizm başkenti Antalya’da da vazgeçilmez olmaya devam ediyor. Antalya’da  turizm ve personel taşımacılığı yapan Aksu Birlik Turizm, Sena Turizm, Şekerler Turizm, Side Tur ve Türkiye’nin önemli süt ve süt ürünleri üreticisi Yörükoğlu’da tercihini Anadolu Isuzu’dan yana kullandı.

Anadolu Isuzu, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi güney sahillerini altyapısı ve donanımı bakımından üstün araçlarıyla etkisi altına almaya devam ediyor. Antalya’da gerçekleşen teslimat törenine Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Tunç Karabulut, Pazarlama Şefi Demir Dikmen, Otobüs Satış Şefi Onur Çetinkaya, Kamyon Satış Şefi Atakan Gürler, Kamyon Bölge Satış Sorumlusu Umut Akın,  Otobüs Bölge Satış Sorumlusu Ferhat Sancaklı, Anadolu Isuzu Antalya Yetkili 3S Bayisi Esay Otomotiv yönetim kurulu üyesi Ali Göyük ve Esay Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Utku Taşkın  katıldı. Törende firmalara plaket ve temsili Isuzu anahtarı teslim edildi.

“NOVO Lux otobüsler rakiplerinden ayrılıyor”

Teslimat törenlerinin ilk durağı AKSU Birlik - AKSU Tur oldu. Anadolu Isuzu’ nun tasarıma ve konfora önem verdiğini vurgulayan Aksu Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karacan, Novo Lux’ un konfor ve estetik görüntüsü bakımından Antalya’nın en iyisi olduğunu söyledi. 10 adet NOVO Lux için anlaştıklarını ifade eden Karacan, bu araçlardan 5 tanesini teslim alacaklarını belirtti. Midibüste belli bir standardı yakaladıklarını ifade eden Karacan, “Rakiplerinden ayrılan özellikleriyle hem müşterilerimizden, hem de araçları kullanan şoförlerimizden olumlu geri bildirimler alıyoruz.” dedi.

Öte yandan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ise, Anadolu Isuzu’nun hangi segmente girecekse ilk 2’de olmak gibi bir hedefi bulunduğunu vurgularken, her yeni girdiğimiz segmentte en başlarda olmasa da, maksimum 5 yıl sonra birinci ya da ikinci olmaları gerektiğini ekledi. Tamay ayrıca, “120 noktada servis verebilen başka hiç bir rakibimiz yok” şeklinde ifadelerde bulundu.

Gerçekleşen teslimatlarda ikinci durak, süt ve süt ürünleri üreticisi Yörükoğlu oldu. Dağıtım ağırlıklı 3 buçuk tanklı kamyonet aldıklarını belirten Yörükoğlu Süt ve Ürünleri A.Ş. Genel Müdürü Cihan Bulut, yaptıkları dağıtımın yüzde doksanını  Isuzu araçları ile gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Aynı görüşmede Anadolu Isuzu adına söz alan Fatih Tamay, gıda sektöründe satış sonrası hizmetlerin önemini vurgularken, rekabetin yoğun olduğu sektörlerde firmaların rekabetten düşmemek için, Isuzu’yu tercih ettiğini söyledi.

  1. yılını kutlayan Yörükoğlu firması, 2014 yılı içerisinde yaptıkları son parti alımla beraber filosundaki NLR kamyonet sayısını 25 adete çıkartmış oldu.

Yola Anadolu Isuzu ile devam

Yıl içerisinde 15 adet NOVO Lux teslim edilen turizm taşımacılığının öncü firmalarından Sena Turizm ortaklarından Suat Ünver ise yıl sonuna kadar 10 adet daha NOVO Lux alacaklarını ifade etti. Yaklaşık olarak 130 adet araçla hizmet veren Sena Turizm portföyünün yüzde 50’si midibüs, yüzde 50’si  otobüsten oluşuyor.

Anadolu Isuzu ile birlikte başarılı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Ünver, NOVO  Lux araçların daha tasarruflu olduğuna dikkat çekti. Ünver şu açıklamalarda bulundu; “Anadolu Isuzu’yu tercih etmemizin en önemli sebepleri; araçların yeni motor versiyonları, konforu ile güçlü teknik donanım ve özelliklerdir. Seneye filomuzu daha da gençleştirecek ve bundan sonra da yolumuza Anadolu Isuzu ile devam edeceğiz.”

“Müşteri Isuzu’yu görmek istiyor”

Anadolu Isuzu'nun NOVO otobüsleri, Şekerler Turizm' in de ilk tercihi oldu.

Isuzu NOVO otobüslerin, her ihtiyaca cevap verdiğini vurgulayan Şekerler Turizm şirket ortaklarından Mustafa Atan ise, "Personel taşımacılığı için Isuzu’dan her zaman memnun kaldık. NOVO serisi ilk Şekerler Turizm’de test edildi. 2014 yılında günlük 20-25 bin arası yolcu taşıyoruz. Anadolu Isuzu'yu tercih etmemizdeki sebeplerden birisi de markaya olan güvenimiz. Ayrıca satış ve satış sonrasında aldığımız hizmetlerden de oldukça memnunuz. Markaya ve bayiye olan güvenimizden dolayı bu araçları gözümüz kapalı aldık. Antalya’ya Anadolu Isuzu sahip çıktı ve iyi rakamlar yakalandı. Bir  turizm kenti olan Antalya’da yazın araç parkuru genişliyor. Yoğun sezon içinde müşteri memnuniyetini devam ettirmek için araçların kaliteli oldukça önemli. Devamlı surette yaptığımız incelemeler müşterimizin Isuzu’yu tercih ettiğini  gösteriyor" dedi.

Diğer tarafta törende görüşlerini belirten Fatih Tamay ise, "Şekerler Turizm sadece bizden araç aldıkları için değil, ayrıca Antalya'da devamlı surette gelişen bir filo olmasından dolayı  bizim için önemli bir konumda olan firmadır. Anadolu Isuzu olarak görevimiz araçları sattığımızda bitmiyor; sattıktan sonra da devam ediyor.  Şekerler Turizm filosundaki araç sayımızdan oldukça memnunuz. Bizim açımızdan çok iyi bir referans oluyorlar. Rakiplerimizin iki katı kapasitemiz var. Bölgesel önemi nedeniyle Antalya’ da servis ihtiyacı gerçekten çok önemli. Bu ihtiyaca olumlu cevap verebilmek için çok güçlü bir servis organizasyonu gerekiyor” şeklinde ifadelerde bulundu.

Antalya bölgesinde 250 araçlık filo ile hizmet veren ve yıl içerisinde 20 adet NOVO, 9 adet de Turkuaz teslim alan Side Turizm Firma yetkilisi Ömer Bulut ise, “Isuzu’yu tercih etmemizin en önemli sebebi piyasadaki diğer araçlara göre daha kaliteli ve  konforlu olması kadar, yakıt tasarrufu özellikleriyle de bize çok cazip gelmesidir” dedi. Bulut, acentada müşteri sayılarının 1,5 milyon kişi olduğunu, servisten de çok memnun olduklarını ifade ederken, bu sene en iyi çalıştırdıkları araçların NOVO Lux olduğunu söyledi.

ANADOLU ISUZU İZMİR’İN YÜKSELEN YILDIZI OLDU

Anadolu Isuzu, İzmir’de de filo teslimatları ile pazardaki etkinliğini arttırmaya devam ediyor. İzmir bölgesinde turizm taşımacılığı yapan Ferhan Turizm, Kasapoğlu Turizm, Özaltın Turizm, Cirit Turizm ve Pamukkale Turizm de tercihlerini Isuzu’dan yana kullandı. Törende konuşan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, İzmir’de ciddi bir pazar payına sahip olduklarını ve bütün rakiplerini geride bıraktıklarını ifade etti.

Anadolu Isuzu’nun çağdaş ve modern yolcu taşımacılığı için tasarladığı NOVO, NOVO Lux ve Turkuaz araçlar,  İzmir’ in öncü turizm taşımacılarının da tercihi oldu.

Anadolu Isuzu’nun İzmir Yetkili 3S Bayisi Erdiloğlu Otomotiv’in ev sahipliğinde yapılan teslimat törenine Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Tunç Karabulut, Pazarlama Şefi Demir Dikmen, Otobüs Satış Şefi Onur Çetinkaya,Otobüs Bölge Satış Sorumlusu Emin Günışık ve Erdiloğlu Şirketler grubu yönetim Kurulu Başkanı Erhan Erdil ve Isuzu Erdiloğlu Otomotiv Satış ve Pazarlama Müdürü Erdal Demir katıldı. Törende firmalara plaket ve temsili Isuzu anahtarı  teslim edildi.

Ferhan Turizm, Kasapoğlu Turizm ve Özaltın Turizm’in teslimat törenleri Erdiloğlu Otomotiv plazasında gerçekleştirildi. Törende Ferhan Turizm adına Yönetim Kurulu üyesi Recep Turan üç adet NOVO teslim aldı.

“Personel taşımacılığı amacıyla yıl içerisinde üç adet NOVO satın aldıklarını belirten Kasapoğlu Turizm’in sahipleri Faruk Balcı ve Asım Balcı yenileme çalışmalarına başladıklarının, yeni araçları filolarına dahil edeceklerinin sinyalini verdi.

“Araçlarımızı kullanmaları bize gurur veriyor”

Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, “Izmir bizim için olduğu kadar, personel taşımacılığı sektörü için de önemli bir yere sahip. Izmir’ de yapısı gereği biraz daha butik bir taşımacılık var. Ayrıca sadece otobüs değil, diğer  segmentler için de  önemli bir şehir. Bu önemden dolayı gerek satış, gerekse satış sonrası hizmetlerde çok iddialıyız. Bununla paralel otobüs, kamyon ve kamyonette ciddi bir pazar payına sahibiz. Rakamlara bakınca Izmir’ de tüm segmentlerde birinciyiz. Bu birinciliği devam ettirebilmek için Ar-Ge çalışmalarımız sürekli olarak devam ediyor ve edecek.” dedi.

Özaltın Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Altın ise dört adet NOVO teslim aldıklarını, araçları deneme maksatlı almalarına rağmen, oldukça memnun kaldıklarını ifade etti. Gerek tasarımı ve konforu, gerekse oldukça düşük operasyonel maliyetleri nedeniyle Anadolu Isuzu’ yu tercih ettiklerini belirten Altın, Anadolu Isuzu ile filolarını güçlendirdikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Tamay ise Özaltın Turizm ve Çoşkun Altın için şu yorumlarda bulundu; “Çoşkun Altın İzmir’in duayenlerindendir. Bu nedenle düşünceleri ve yaklaşımlarının bizim açımızdan önemli bir yeri var;Kendisi müşteriden olmaktan öte,aynı zamanda  bizim iyi dostumuzdur. Bu şekilde kurduğumuz ve ticaretin ötesine geçen dostluklar sayesinde hem müşteri memnuniyetini yüksek seviyelerde tutabiliyoruz, hem de nihayetinde gerçekleştirdiğimiz satışlar sayesinde İzmir’de çok yüksek bir pazar payına sahibiz” “Anadolu Isuzu, donanım ,konfor ve satış öncesi,sonrası hizmet kalitesiyle rakiplerini geride bırakıyor”

Donanım ve konfor fark yaratıyor

60 araçlık bir filoyla turizm taşımacılığı yaptıklarını belirten Cirit Turizm Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Cirit ise “Satış sonrası hizmet kalitesi en  önemli tercih nedenlerimizdendir. Önümüzdeki süreçte filomuzu yeni Novo’ larla  daha da güçlendireceğiz. Donanım ve konfor açısından rakiplerini geride bırakan Isuzu Novo modelleri ile müşterilerimize hizmet etmek bizim için çok avantajlı” ifadelerinde bulundu.

Bir diğer ziyaret noktası olan Pamukkale Turizm’de gerçekleşen 17 aracın teslimat törenine ise Anadolu Isuzu yetkililerinin yanı sıra Pamukkale Turizm İzmir Bölge Müdürü Ahmet Dombaz,  Öz Mal Filo Müdürü Ahmet Aksoy, Şehiriçi Servis Müdürü Ayhan Çolak, Filo Müdürü Mustafa Sönmezsoy katıldı.

Teslimat töreniyle ilgili açıklamalarda bulunan Pamukkale Turizm Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, “Şehir içi servis hizmeti bizce kusursuz bir yolculuğun ilk adımı ve varış noktasında keyifli bir yolculuğun son halkası konumunda. Bu açıdan hizmet kalitemizin devamlılığı adına büyük önem arz ediyor. Dönemsel olarak yenilediğimiz servis araçlarımıza, yine bu yıl yatırım bütçemizden önemli bir payı aktarmış bulunuyoruz. Yeni servis araçlarımız firmamıza ve yolcularımıza hayırlı olsun” dedi.

HABERLE İLGİLİ DİĞER FOTOĞRAFLARI FOTO GALERİDE BULABİLİRSİNİZ

https://www.lojiport.com/galeri/isuzu-arac-teslimatlarina-damga-vurdu/

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.