İşte yeni Mercedes C serisi

İşte yeni Mercedes C serisi

Mercedes’in tümüyle yenilenen C Serisi, 2014 ilkbaharında Türkiye’de. Markanın amiral gemisi S Serisi’ne çok benzeyen tasarımıyla C Serisi, iddiasını...

Mercedes’in tümüyle yenilenen C Serisi, 2014 ilkbaharında Türkiye’de. Markanın amiral gemisi S Serisi’ne çok benzeyen tasarımıyla C Serisi, iddiasını daha da yükseltecek.

Mercedes’in tümüyle yenilediği C Serisi’nin ilk görüntüleri sızmaya başladı. Düşük hacimli 1.6 lt motorlarının sağladığı vergi avantajıyla ülkemiz pazarında da önemli satış başarısı yakalayan model, resmi olarak önümüzdeki ay kapılarını açacak Detroit Otomobil Fuarı’nda sergilenecek. Yeni tasarımıyla Mercedes’in amiral gemisi S Serisi’ne oldukça benzeyen yeni model, kısa arka bagaj tasarımı, çift egzoz çıkışı gibi detaylarla CLA modelinden de esintiler taşıyor.

İÇ MEKAN DEĞİŞTİ

Yeni C Serisi’nin tasarımı dışında iç mekanı da baştan aşağıya yenilenmiş. Malzeme ve işçilik kalitesinin yukarılara taşındığı model, bu alanda sınıfındaki çizgiyi belirleyecek kadar iddialı hale gelmiş. BMW 3 Serisi ve Audi A4 için daha güçlü bir rakip olacak yeni C Serisi’nin tekniğinde de büyük geliştirmeler dikkat çekiyor. 7 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran başta olmak üzere araçta çok sayıda yüksek teknolojili konfor ve güvenlik donanımı sunulacak.

VERGİ AVANTAJLI 1.6 LT MOTOR

Yeni C Serisi’nde sunulacak çok sayıda motor seçeneği arasında ülkemiz pazarındaki en popüler motor gene hiç kuşkusuz 1.6 lt hacimli 156 beygirlik benzinli motor olacak. Araçta ayrıca güçleri 182-249 beygir arasında değişen 2.0 lt benzinli motorlar, 2.2 lt dizel motor seçenekleri de bulunacak. Ayrıca performanslı versiyonda 3.0 lt V6 (329 beygir) benzinli motor da bulunması planlanıyor. Mercedes yeni C Serisi, 2014 nisan ayından itibaren ülkemiz pazarında satılmaya başlanacak. İlk etapta 1.6 lt benzinli motor (156 beygir) ve 7 kademeli, çift kavramalı otomatik şanzımanla yeni C Serisi alınabilecek. Sedan dışında yeni C Serisi’nde coupe ve cabrio ve station wagon karoser seçenekleri daha sonra satışa sunulacak.

AKŞAM

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.