İstanbullular için kargoda sınırlar kalktı

İstanbullular için kargoda sınırlar kalktı

Yeni nesil teslimat modeli Bukoli ile işbirliğine giden Morhipo.com, artık İstanbul’daki müşterilerinin satın alacağı ürünleri diledikleri noktaya teslim edecek.

Türkiye’nin önde gelen moda odaklı e-ticaret sitesi Morhipo.com, online alışverişi hiç olmadığı kadar kolaylaştıran yenilikleriyle müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. Kredi kartı veya banka kartı ile ödemeye ek olarak kapıda nakit ödeme sistemi ile müşterilerinin daha kolay alışveriş yapmalarını sağlayan Morhipo.com, bu kez müşterilerinin kargolarını diledikleri zaman diledikleri yerden almalarını mümkün kılan önemli bir işbirliğine imza attı.

İstanbul’da 33 ilçede, 600’den fazla teslimat noktasında faaliyet gösteren Bukoli.com ile yapılan işbirliği ile artık Morhipo.com üzerinden alışveriş yapan müşteriler, ürünlerini diledikleri noktadan teslim alabilecek. Üstelik teslimat seçeneği olarak Bukoli’yi tercih eden müşterilere kargo da Eylül ayı boyunca ücretsiz olacak. Kargo teslimatının önündeki sınırları tamamen kaldıran bu hizmet ile özellikle kargo teslimatı sırasında evlerinde olmayan insanların daha güvenilir ve sorunsuz bir alışveriş deneyimi yaşamaları hedefleniyor.

Sistemden faydalanmak oldukça kolay

Morhipo.com’dan alışveriş yapanların diledikleri yerden diledikleri zaman kargolarını ücretsiz teslim almaları için yapmaları gereken tek şey ise teslimat adımında Bukoli’yi seçmeleri. Bukoli seçildikten sonra açılan haritada kendilerine en uygun noktayı belirleyen müşteriler, SMS ve e-mail ile kendilerine gelen teslimat koduyla seçtikleri Bukoli Noktası’na ister hafta içi mesai sonrası ister hafta sonu uğrayarak kargolarını teslim alabiliyor.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.