İşkur aracılığıyla 1.146 şoför alınacak

İşkur aracılığıyla 1.146 şoför alınacak

Türkiye genelinde hizmet veren firmalara, 1146 şoför alımı yapılıyor. Alım yapılacak iller, pozisyonlar, başvuru şartları ve diğer tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Türkiye genelinde farklı alanlarda hizmet veren özel firmalar, İşkur aracılığıyla ilan yayımlamaya devam ediyor.

Yayımlanan yeni ilana göre; en az ilköğretim mezunu 1146 şoför alımı yapılacak. Alınacak şoförler Türkiye genelinde, Isparta, Sakarya, Kocaeli, Manisa, Kütahya İstanbul, Samsun, Ankara, Elazığ başta olmak üzere farklı illerde görevlendirilecek.

Alım yapacak firmalar arasında; MNG Kargo, Rota Bilgi Mühendislik, Troas Bölgesi Belediyeleri Katı Atık Yönetim Birliği, Denizli Taşımacılık, Yurtiçi Kargo gibi firmalar yer alıyor.

Şoför alım ilanına başvuru yapacak adayların, en az ilköğretim mezunu olmaları, talep edilen yaş aralığında olmaları, SRC belgesine ve istenilen sınıfta sürücü belgesine sahip olmaları gerekiyor.

İlanı yayımlayan firmalar farklı olduğu için başvuru süreleri de firmalara göre değişmektedir. Firmaların şoför alım ilanı detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için öncelikle İşkur'a kayıt olmanız gerekmektedir. İşkur'a kayıt olduktan sonra https://goo.gl/v5oEyo linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

İŞKUR'A NASIL KAYIT YAPILIR?

İş arayanların Kurumumuza kayıt yaptırabilmeleri için 14 yaşını doldurmuş olmaları ve kayıt esnasında fiilen askerlik görevinde bulunmamaları gerekmektedir. Mesleklerinin tespitinde beyan esas alınır. Beyanların gerçek dışı olmasından Kuruma hiçbir sorumluluk yüklenemez.

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kaydolmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için elimizde hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Bu nedenle gerek kendi kendine gerekse Kurum personeli eşliğinde, kayıt yaptıracakların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir.

Bu nedenle eğitim, mesleki ve diğer bilgilerin tam ve eksiksiz olarak sisteme girilmesi gerekmektedir.

KAMUPERSONELİ.NET

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.