İskandinav taşımalarında  yeni çözüm ortağınız:NLS

İskandinav taşımalarında yeni çözüm ortağınız:NLS

NLS Taşımacılık; yüklerinizi bölgenin dilini konuşan uzman personeliyle sorunsuz ve zamanında, karayolundan İskandinav ülkelerine ulaştırma sözü veriyor.

İskandinavya bölgesi için butik karayolu çözümleri getiren dinamik bir firma daha lojistik sektörüne katıldı. Kuruluş tarihi yeni olmasına karşın, 20 yılı aşkın uluslararası taşımacılık tecrübesiyle Volkan Çalışkan, Batuhan Akardağ ve Gökhan Akdeniz’in ortaklığında faaliyetlerine başlayan NLS Taşımacılık, İskandinavya bölgesindeki niş hizmetleriyle kısa zamanda çok hızlı yol aldı.

Kuruluş için niçin Türkiye’de “adı konulmamış” bir krizin ortasını tercih ettiklerini sorduğumuz firma ortaklarından Volkan Çalışkan, “Ekibimiz uzun zamandır uluslararası taşımacılık sektörüne hizmet vermiş tecrübeli kişilerden oluşuyor. Çalışma hayatımız boyunca kazandığımız bilgi birikimimizi yeni bir oluşum ile birlikte sektöre sunmak istedik. Kuruluşumuzu uzun bir süre planladık yurtiçi ve yurtdışı partnerlerimiz ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonrasında olumlu dönüşler aldık. Sonuç olarak riskin yüksek olduğu bir zaman olsa da, denemeye değer olduğuna karar verdik. Geçirdiğimiz bir senenin sonundaki sonuçlarımızı değerlendirerek riski göze almış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Şimdiye kadar yaptıklarımız ileride neler yapabileceklerimizi görmemiz adına bize referans oluyor ve şirketimizin sektörde kendine güzel bir konum alacağına inanıyoruz” diye yanıtladı.

Hizmet alanı olarak odaklandıkları ülkelerin İskandinavya bölgesinde olduğunun altını çizen Çalışkan, şöyle devam etti: “Bu bölgede karayolu modunda çalışmaktayız. İntermodal servisimiz, şu anda diğer Avrupa ülkeleri için söz konusu. Fakat İskandinav ülkeleri söz konusu olduğunda Almanya/Polonya hubları sonrası yapılacak operasyonlar için birçok zorluk bulunuyor ve verimli bir operasyon sağlayamıyorsunuz. Biz de, işte tam bu noktada ana rota olarak Karayolunu kullanmak , diğer taraftan intermodal çözümlerinde verimliliğini arttırmak. 7/24 hizmet ilkesiyle, bölgeyi bilen ve aynı dili konuşan sürücülerimizle son varış noktalarına en verimli bir şekilde ulaştırmak üzere yola çıktık.”

Yalnızca taşıma değil, tüm lojistik hizmetlerde varlar

NLS ekibi olarak, İskandinav ülkeleri üzerinde uzun bir çalışma deneyimi ve bilgi birikimine sahip olduklarını bir kez daha vurgulayan Volkan Çalışkan “Bizimle çalışmayı seçecek müşterilerimize % 100 şeffaf ve butik hizmet sözü veriyoruz. Müşterilerimize, mevcut acente ağımızın verdiği güç ile birlikte bu bölgedeki tüm lojistik faaliyet alanlarında bol alternatifli seçenekler sunabiliyoruz. Her İskandinav ülkesinde farklı alanlarda, bölgesinde güçlü olan iş ortaklarımız var, bu iş ortaklarımızın sağladığı imkanlar ile müşterilerimize bol alternatifli lojistik hizmetler sunabiliyoruz. Geldiğimiz aşamada, sadece ithalat ve ihracatçılarımızın taşımacılık ihtiyacını cevaplamaktan öte, sektörümüzün öncü lojistik firmalarına da depolama, gümrükleme, dağıtım, gemi – köprü gibi tali lojistik faaliyetlerinde de hizmet sağlıyoruz” açıklamasını yaptı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.