Isı, nem, ışık, darbe tek bir cihazda takip edilebiliyor

Isı, nem, ışık, darbe tek bir cihazda takip edilebiliyor

Hava kargo taşımacılığının Ege şampiyonu Yeditepe Taşımacılık’ın Başkanı Tuğhan, “Tek bir cihaz ile konum bilgisi dışında, ısı, nem, ışık, şok, darbe gibi bilgileri alabiliyoruz. Tüm topladığımız bilgileri müşterilerimizle paylaşıyoruz” diyor.

2004 yılında Tahir Alp Tuğhan’ın İzmir’de kurduğu Yeditepe Taşımacılık, Türkiye’deki tüm gümrüklü havalimanlarında faaliyet gösteriyor. Alsancak merkez ofisi başta olmak üzere, İzmir Havalimanı, İstanbul Kadıköy Ofisi, İstanbul Havalimanı, Atatürk Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Ankara, Konya ve Bodrum ofisleriyle hizmet veriyor. Hava kargo taşımacılığında son 6 yıldır Ege Bölgesi’nde en yüksek tonajı taşıyan Yeditepe, Türkiye’de de global firmalarla yarışıyor.

Müşteriler memnun
Hava kargo taşımacılığı ile başlayan hizmetlerini denizyolu, fuar, etkinlik ve kurye servisleri ile genişleten şirket, İzmir, İstanbul, Ankara, Konya ve Bodrum’da kendi ofisleriyle hizmet veriyor. Sektörde butik hizmetleriyle öne çıkan Yeditepe Taşımacılık, özellikle dijitalleşmeye ciddi yatırımlar yapıyor. “Bizim için müşteri memnuniyeti her zaman ön plandadır” diyen Yeditepe Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkan Alp Tuğhan, bu kapsamda tedarik zincirinde tam görünürlük sağlayan Tive takip cihazı ürünlerine yatırım yapma kararı aldıklarını söyledi, “Müşterilerimizden gerçekten pozitif geri dönüşler almaya başladık. Ürün ambar girişlerinin sonrasında, varış limanına ulaşmasına kadar sağlıklı bir şekilde takip ediliyor” şeklinde konuştu.

1.5 dakika alıyor
Tive cihazının avantajlarını anlatan Tuğhan, “Daha önce dataloggerlar ile işimizi görmeye çalışıyorduk. Ancak çevrimdışı bilgiler bir noktada yetersiz kalmaya başladı. Bu yüzden çevrimiçi bir ürün arayışına girdik. Artık tek bir cihaz ile konum bilgisi dışında, ısı, nem, ışık, şok, darbe gibi bilgileri alabiliyoruz. Tüm topladığımız bilgileri müşterilerimizle paylaşıyor ve bu sayede müşteri aramalarını ve mail trafiğini minimuma indirebiliyoruz. İstediğimiz zaman gönderilerimize ait raporlara erişebiliyoruz, bunları hazırlamak sadece 1.5 dakikamızı alıyor. Hem bize hem de müşterilerimize kesintisiz bilgi aktarımı sağlıyor” diye konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.