İran yükleri Şah Lojistik ile emin ellerde

İran yükleri Şah Lojistik ile emin ellerde

1996 yılından bu yana uluslararası nakliye hizmeti veren Şah Global Lojistik, deneyimli personeli ve modern taşıma araçlarıyla İran’a lojistik hizmeti veren firmaların arasından öne çıkıyor.

Uzun yıllardır ihracat-ithalat sevkiyatlarıyla başarılı çalışmalara imza atan ve İran nakliye firmaları arasında öne çıkan kuruluşların başında gelen Şah Lojistik, her geçen gün hizmet ağını geliştirerek çalışmalarına devam ediyor. Firmamız, gelişen teknolojiye uyum sağlanarak geliştirilmiş TIR ve kamyonlarla taşımacılık hizmeti vermektedir.

Yükler Türkiye’de nereden alınır? İran’da nereye taşınır?

Başta Mersin merkez olmak üzere İran kargolarını Ankara, İstanbul, İzmir Gaziantep, Konya, Mersin, Kayseri, Bursa, Diyarbakır ve diğer illerimizden teslim alan Şah Lojistik, standart TIR taşımacılığının yanı sıra gabari dışı ağır nakliye, konteyner taşımacılığı ve soğuk zincir taşımacılığını Türk ve İran plakalı araçlarla gerçekleştiriyor.

İran’a yapılan nakliye ise geniş ve modern araç filosuyla parça, komple ve transit taşımacılıkla düzenli olarak İran’ın Meşhed, Ishafan, Tebriz, Mehran, Şelemçe, Esendere, Gürbulak Sınır Kapısı, Hemedan, Kum, Bazargan, Şiraz, Ahvaz, Abadan, Kirmanşah ve Tahran illerine gerçekleştirilmektedir.

İran Parsiyel Nakliye

Yük taşıma çalışmalarında farklı nakliye türleri uygulanır. Hangi nakliye türünün tercih edileceği ise yük özelliklerine bağlı olarak belirlenir. İran özelinde en çok tercih edilen ise parsiyel nakliyedir. İran Parsiyel nakliye için kullanılan araçlar birden fazla müşteri tarafından kullanılır. Nakliye aracının ortak kullanılmasıyla yapılan bu nakliye türü için bazı koşulların karşılanması gerekir. Parsiyel nakliye için karşılanması gereken koşullar:

  • Nakliye aracının en az iki müşteri tarafından ortak kullanılması
  • Nakliye aracı içindeki yüklerin aynı güzergah üzerinde hareket etmesi
  • Yüklerin araca planlı bir şekilde yerleştirilmesi
  • Parsiyel nakliye için yük sahiplerinden onay alınması
  • Metreküp Hesaplama

Ekibimiz taşınması gereken yükü, güzergahı inceler. Bu sayede uygun nakliye türünü belirler. Eğer yük parsiyel nakliye için uygun özelliklerdeyse bu nakliye türü uygulanır. Firmamız zaman ve enerji kaybının yaşanmaması için her zaman planlı hareket eder. Nakliye aracından ilk olarak indirilecek yük en son araca yerleştirilir. Araçtan en son indirilecek yük ise araca ilk olarak yerleştirilir. Bu sayede yük indirme sırasında zaman ve enerji kaybı yaşanmaz.

İran Frigo Nakliye

Bazı yükler ısıya duyarlı olduğu için belirli ısı aralığında taşınır. Isı değişimine bağlı olarak rengini, kokusunu, tadını, yapısını kaybedecek ısıya duyarlı yükler bu nakliye türüyle taşınır. Nakliye araçlarının içi özel soğutucularla döşenmiştir. Farklı özelliklerdeki gıda ürünleri ise farklı ısı aralığında taşınır. Hangi ürünün hangi ısı aralığında taşınacağı uzman ekibimiz tarafından kontrol edilir.

Frigo nakliye oldukça önemli bir taşıma yöntemidir. Taşınan yük için doğru ısı aralığı belirlenmezse yük zarar görebilir. Yükün zarar görmesi ise ciddi kayıpların yaşanmasına neden olur. Herhangi bir kaybın yaşanmaması için tecrübe sahibi, doğru firmayla iletişime geçmek önemlidir. Şah Lojistik nakliye araçlarının bakımı düzenli olarak yapılır. Alınan güvenlik önlemleri sayesinde yükler uygun koşullarda taşınır. Taşıma süresi her zaman önemlidir. Zaman kaybının yaşanmaması için planlı hareket edilir. Frigo nakliye özel taşıma yöntemi olduğu için fiyatlar yüksek olabilir. Firmamız doğru ve uygun fiyat aralığında hizmet vermek için özen gösterir.

proje-lojistigi.jpgİran Proje Taşımacılığı ve ağır nakliye

Lojistik alanda hizmet veren firmalar gerçekleştirdiği tüm çalışmaları birer proje olarak görür. Şah Lojistik ile yapılanı taşıma, dağıtım ve depolama gibi çalışmalar da proje çalışmalarının birer parçasıdır. Proje taşımacılığında taşınan yükler genellikle kuruluma ihtiyaç duyar. Taşıma hizmeti veren ekip aynı zamanda projenin kurulumundan da sorumludur.

Şah Lojistik ailesi olarak Türkiye ile İran arasında proje taşıma hizmeti veriyoruz. Standart yüklerin dışında fazla uzun, fazla geniş ve fazla yüksek yükler bu taşıma grubunda yer alır. Proje taşıma hizmeti sunan firmanın monte ve demonte alanında tecrübe sahibi olması önemlidir. Firmamızda görevli ekip bilgi ve birikim sahibidir. Proje taşıma sürecini başarılı bir şekilde tamamlayan ekibimiz monte ve demonte işlemlerini eksiksiz yerine getirir. Proje taşımacılığı sıradan nakliye firmalarının yapacağı bir çalışma değildir. Tecrübe sahibi firmamız bugüne kadar pek çok çalışmayı başarıyla tamamlamıştır.

Ağır nakliyat kapsamındaki yükler ise normalin üzerinde ölçü ve ağırlığa sahiptir. Ağır nakliyat bu yüklerin sadece taşınmasını değil aynı zamanda sökülmesini ve kurulmasını da kapsar. Türbin, konteyner, yat, tekne, fuar stantları ve ekipmanları, iş makineleri gibi birçok yük ağır nakliyat içindedir. Büyük ölçüye sahip ve ağır yüklerin taşınması oldukça zordur. Normal nakliye çalışmalarına göre daha fazla ekip gücüne ihtiyaç duyulur. Aynı zamanda kullanılan malzemeler, araçlar ve nakliye yöntemi de farklılık gösterir. Ağır yüklerin taşınması profesyonellik istediği gibi yüklerin yeni yerine kurulması da mühendislik bilgileri ister. Firmamızda görevli ekibimiz ise herhangi bir sorun olmadan yükleri yeni yerine sorunsuz bir şekilde kurar.

İran’a yapılan transit taşımada Şah Lojistik

Bir veya daha fazla ülkenin sınırları içerisinden geçerek başka bir ülkeye eşya taşınmasına transit taşımacılık denilmektedir. Denizyolu, karayolu, havayolu gibi seçeneklerle transit taşımacılık yapılabilir .Bu taşımacılık türünde sağlıklı bir hizmet sağlanabilmesi için işinde uzman bir nakliye firmasından destek almak gerekir.

Transit taşımacılık uluslararası bir taşımacılık türü olduğu için alınacak hizmetin bir engele takılmaması noktasında nakliye öncesi gereken izinleri almak ve yasa, yönetmelik gibi prosedürlere ilişkin istenilen belgeler hazırlanmalıdır. Eşyalarınızın taşınması öncesinde incelemeler yapılarak nakliye planı hazırlanır. Ürünlerinizin zarar görmemesi için deneyimli çalışanlarımızla birlikte dayanıklı ürünlerle eşyalarınız kaplanır ve profesyonel bir şekilde son teknolojik imkanlarla donatılmış araçlarımıza yüklenmesini sağlanır. Taşıma esnasında eşyalarınızın olduğu konumu her an takip etmeniz mümkündür.

iran-sah-lojistik3.jpgİran’a Tır Kaç Günde Gider?

Genel olarak İran nakliye transit sürelerini gümrük ve yol durumu, olağanüstü şartların yanı sıra, firmanın birçok konudaki yetkinliği tayin etmektedir. Gümrükte zaman zaman çeşitli yoğunluklar yaşanmakta, özellikle yılın belli dönemlerinde giriş çıkışlar çok fazla olduğu için gümrüklerde bekleme, geçme süreleri değişebilmektedir. Bazen olağandışı durumlardan dolayı gümrükler kapatılmakta, bu da geçişleri engellediği için transit süresini uzatmaktadır.

1996 yılından beri İran taşımalarında profesyonel hizmet veren Şah Lojistik, yenilikçi, çağdaş ve modern bir taşımacılık hizmeti sağlayarak birçok nakliye çözümünde müşterilerinin yanındadır. Türkiye’den yola çıkan nakliye araçlarımızın süreç boyunca ulaşacakları adrese en sağlam ve en kısa yollardan ulaşması adına deneyimli tır şoförlerimizle trafik kurallarının izin verdiği hız sınırlarını aşmadan hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamaktayız.

Abonelere ve öğrencilere özel indirim

Ülkemizden kalkan tırların maksimum bir hafta içerisinde İran’daki adreslere ulaştırılmasını sağlamaktayız. Firmamız, İran tır nakliyesi hizmetlerimizde abonelerimize ve öğrencilere özel indirimler uygular. Günümüzde kurumsallaşma sürecini başarıyla geçerek dünya ticaretinde söz sahibi olan birçok büyük firma bizlere gönül rızasıyla referans olmaktadır.

amerikan-dolari.jpg

İran İçin Ortalama Nakliye Fiyatları

  • İstanbul Tahran 1.700 USD İstanbul Bazargan 1.600 USD
  • İzmir Tahran 1.900 USD İzmir Bazergan 1.700 USD
  • Ankara Tahran 1.500 USD Ankara Bazergan 1.350 USD
  • Adana Tahran 1.550 USD Adana Bazargan 1.350 USD
  • Tahran İstanbul 2400 USD Tahran İzmir 2500 USD
  • Tahran Ankara 2500 USD Tahran Mersin 2100 USD
  • Tahran Uşak 2400 USD Tahran Antalya 2500 USD
  • Tahran Manisa 2500 USD Tahran Eskişehir 2400 USD
  • Tahran Adana 2100 USD Tahran Gaziantep 2000 USD
  • Tahran Kayseri 2000 USD Tahran Konya 2200 USD

İLETİŞİM

email-logo.pngTaşınması gereken yüklerinizi güvenli koşullarda taşımak, maddi ve manevi zarara uğramamak adına Şah Global Lojistik firmamızla iletişime geçebilir, detaylı bilgi alabilir, sorularınıza doğru yanıtlar bulabilirsiniz.

E-mail: [email protected]

telefon.jpgMERKEZ VE ŞUBELER

İSTANBUL –
Mollagürani Mh. Vatan Cd. (Adnan Menderes Cd.) Fatih +90 (0212) 631 02 01

MERSİN – Camişerif Mh. Lina Nasif Sk. No:14 Kat : 2/4 Akdeniz +90 (324) 233 09 09 / 233 09 53

İZMİR – Osmangazi Mh. Dumlupınar Cd. No: 156 Nihavend Apt. 3/6 Bayraklı +90 (232) 342 98 49

ANKARA – Atakent Mh. A/33/55 Banka Blokları Elvankent , ETİMESGUT +90 (312) 502 44 21

GAZİANTEP – Mücahitler Mh. 52043 Sk. No:1 Mehmet Karagülle İş Merkezi Kat.6/63 Şehitkamil / +90 (342) 323 17 68

ADANA – Tellidere Mh. 72051 Sk. No:22 Kat:2 SEYHAN +90 (322) 225 12 31

İRAN – Birim 28 6nd Fl Etminan Bldg. No.2 Vali-e Asr St Corner Taleqani St.
Tahran +98 (21) 664 155 66

ALMANYA –Baurngasse 24/90443 Nürnberg +49 (176) 721 273 17

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum