Interroll, yazılım ve elektronik mükemmeliyet merkezi kuruyor

Interroll, yazılım ve elektronik mükemmeliyet merkezi kuruyor

Interroll, ilgili varlıkların yanı sıra, malzeme işleme ve Nesnelerin İnterneti'ne (IoT) odaklanan yazılım geliştirme, elektronik, mekatronik ve mühendislik alanlarında güçlü bir geçmişe sahip yüksek nitelikli bir mühendis ve uzman ekibini devralıyor.

Yeni CoE, kontroller, yazılım ve elektronik çözümlerle ilgili küresel ve ürünler arası sorumlulukları üstlenecek şekilde tasarlanacak. Yeni kurulum dahilinde şirket, danışmanlık uzmanlığıyla daha önce var olan bir dizi projeyi de desteklemeye devam edecek.

MITmacher GmbH'nin kurucusu Andreas Eglseer, yeni küresel CoE'nin Genel Müdürü olarak atanacak. Mekatronik ve işletme yönetimi diplomasına (Dipl.-Ing.) sahip olan ve 2015'in başında şirketi kuran 42 yaşındaki Eglseer, Interroll Group'un Ürün ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Jens Strüwing'e rapor verecek. Şirketin adı Interroll Software & Electronics GmbH olarak değiştirilecek ve Avusturya, Linz'deki yeni tesislerinde faaliyet göstermeye devam edecek.

»Yazılım ve elektroniğe daha güçlü bir şekilde odaklanan Interroll, gelecekte daha modüler ve sofistike bir teknoloji platformu sağlayarak sistem entegratörlerini desteklemede daha büyük bir sorumluluk üstleniyor. Pazar talebi, kontrol ve yazılım çözümlerinin müşterilerimize ve son kullanıcılarımıza değer katmak için giderek daha önemli bir rol oynadığını gösteriyor »diyor Jens Strüwing. "Bu yörüngedeki faaliyetlerimizi hızlandırmamızın ve Linz'deki yeni Küresel Yazılım ve Elektronik Mükemmeliyet Merkezi ile yetkinliklerimizi genişletmeyi dört gözle beklememizin sebebi bu."

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.