İnci Grup tercihini Scania’dan yana kullandı

İnci Grup tercihini Scania’dan yana kullandı

Petrolden madenciliğe, inşaattan imalat sektörüne kadar birçok alanda faaliyet gösteren İnci Grup, araç filosunda tercihini Scania’dan yana kullandı....

Petrolden madenciliğe, inşaattan imalat sektörüne kadar birçok alanda faaliyet gösteren İnci Grup, araç filosunda tercihini Scania’dan yana kullandı.

Üretim ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren İnci Grup, yeni Scania araçlarını bünyesine katarak filosunu güçlendirdi. Araç filosuna dahil olan 5 adet Scania G400 CA4X2HSA, Doğuş Otomotiv Bolu Yetkili Satıcısı Çarıkçı Trans tarafından, Doğuş Otomotiv Gebze Servis’te İnci Grup yetkililerinin katıldığı törenle teslim edildi.

 “Scania’dan Aradığımız Tüm Özellikler var”

İnci Grup Yönetim Kurulu Başkanı Halit İnci, ilk kez Scania markasını tercih ettiklerini söyleyerek “Grup olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren bir yapıya sahibiz. Hizmet verdiğimiz sektöre karşı sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirmeyi amaçlıyoruz. Kalite çıtamızı her zaman en üst seviyede tutmak istiyoruz. Bu amaçla, hedeflediğimiz kalitede, standartlarımızı yükseltecek araçlara ihtiyacımız var. Aradığımız tüm özelliklere sahip olduğunu düşündüğümüz için, filomuzda tercihimizi Scania’dan yana kullandık.” dedi.

 LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.