İmsan Group, 8 Tırsan çiçek taşıyıcı frigoyu filosuna kattı

İmsan Group, 8 Tırsan çiçek taşıyıcı frigoyu filosuna kattı

Mardin merkezli uluslararası taşımacılığın öncü firmalarından İmsan Group, son yatırımı ile filosuna 8 adet Tırsan Çiçek Taşıyıcı Frigo ekledi.

Treyler sektörünün güvenilir lideri Tırsan, Adapazarı Fabrikasında teslimatlarına son sürat devam ediyor. Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla sektöre yön veren ve lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden Tırsan’ın, İmsan Group’a gerçekleştirdiği teslimat törenine; Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, İmsan Group Yönetim Kurulu Başkanı Kerem İmrak, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İmrak ve Tırsan Treyler Satış Koordinatörü Ertuğrul Erkoç katılım gösterdi.

Müşterilerimiz İçin Müşterilerimizle Geliştiriyoruz

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, ‘’Frigo araçlarımızı 2019 yılında Adapazarı Fabrikamızda müşterilerimizle birlikte yapmış olduğumuz klinik çalışmayla birlikte mükemmel hale getirildik. Bugün teslimatını gerçekleştirdiğimiz Çiçek Taşıyıcı Frigo araçlarımız ise müşterilerimizin bu özel ihtiyacını tam karşılayacak şekilde geliştirildi. Aracımız, hem sağlamlığı hem de çok fonksiyonlu taşımacılığa imkân sağlayan işlevsel özellikleriyle uluslararası taşımacılık yapan firmaların rekabet gücünü artırmaya devam ediyor. İmsan Group ile uzun yıllardır devam ettirdiğimiz başarılı iş birliğimizden ve son yapmış olduğu yatırımında tercihini yine Tırsan kalitesinden yana kullanmasından büyük memnuniyet duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

Tırsan Araçları, Müşterilerimizin Operasyonel Süreçlerine Katma Değer Sağlıyor

Teslimat töreninde İmsan Group’un faaliyetleri hakkında da bilgi veren İmsan Group Yönetim Kurulu Başkanı Kerem İmrak, “Uluslararası taşımacılıkta, müşterilerimizin talebi ve ısrarı sonucu soğuk zincir taşımacılığına yönelik hizmetlerimizi geliştirdik. Her türlü iklim ve yol koşulunda müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiş bir şirket olarak, yatırım yapacağımız araçların donanımına ve uzun süreli kullanım olanaklarına özellikle dikkat ediyor ve yerli üretim olmasını tercih ediyoruz. Bundan dolayı tercihimizi her zaman olduğu gibi Tırsan araçlarından yana kullanarak, son yaptığımız 8 adet Tırsan Çiçek Taşıyıcı Frigo yatırımımız ile filomuzdaki Tırsan araç sayısını 89’a yükselttik. Tırsan’ın Frigo araçları, çok fonksiyonlu ürün taşıma özelliğiyle müşterilerimizin operasyonel süreçlerine katma değer sağlamakta ve tüm iklim koşullarında mükemmel performans sergilemektedir. Tırsan ile yıllardan beri devam eden iş birliğimizi güçlendirmiş bulunmaktayız. Önümüzdeki dönemlerde de yeni projelerde beraber ilerleyeceğimizi ümit ediyoruz” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.